Προμήθευαν ναρκωτικά σε ελεύθερες περιοχές-Στο κελί έξι πρόσωπα στα κατεχόμενα

Υπό 7ημερη κράτηση τέθηκαν έξι ύποπτοι για υποθέσεις ναρκωτικών από συνολικά 10 συλλήψεις που έγιναν στα κατεχόμενα, στο πλαίσιο επιχείρησης με την ονομασία «Οδόφραγμα» και σχετιζόταν με προμήθεια ναρκωτικών από τις ελεύθερες περιοχές.

 Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι οι συλλήψεις έγιναν χθες το απόγευμα από μέλη της «υπηρεσίας καταπολέμησης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου» της «αστυνομίας»  σε Λευκωσία και Κερύνεια. Για τους 4 από τους 10 συλληφθέντες δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία και το «δικαστήριο» τους άφησε ελεύθερους.

Ο «αστυνομικός ανακριτής» ανέφερε στο «δικαστήριο» ότι οι κατηγορίες αφορούν παράνομη εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο στις 31 Ιανουαρίου στις 19.30 ο 22χρονος Ammar Al Haj Alı, πολίτης της «νότιας Κύπρου» - όπως ανέφερε – μετέβηκε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου τον περίμεναν με αυτοκίνητο οι Izzat Mohammad Izzat Albarmawi και Mohammad Samı Mustafa Alguzo. Στο τ/κ σημείο ελέγχου, ανέφερε, οι «αστυνομικοί» τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε ένα γραμμάριο κοκαΐνης και 170 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Δύο γραμμάρια ινδικής κάνναβης βρέθηκαν και στο όχημα των άλλων προσώπων. Στο διαμέρισμα όπου έμεναν στην Κερύνεια τα δυο πρόσωπα βρέθηκε επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών, όπως επίσης ζυγαριά ακριβείας και υπολείμματα χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον «αστυνομικό» ο Izzat Mohammad Izzat Albarmawi στις 22 Ιανουαρίου αγόρασε δύο ποσότητες ινδικής κάνναβης από άτομο από την «νότια Κύπρο» - όπως είπε – 56 και 28 γραμμαρίων και τις πούλησε σε δύο άτομα τους Johmanı και Naım Al Tarıfı.

Ανέφερε δε ότι στις 26 Ιανουαρίου έγινε άλλη μια πώληση ποσότητας ναρκωτικών εξ ού και η σύλληψη συνολικά 10 ατόμων όλο αυτό το διάστημα. Οι έρευνες, είπε, συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πώς θα κατανεμηθεί η ευρωπαϊκή βοήθεια στον Λίβανο-Στη διαχείριση του συριακού το μεγαλύτερο μέρος
Καταγγέλθηκε 11 φορές για λαθροθηρία και αναζητείται ξανά-Άρπαξε το όπλο και έτρεχε στα κατεχόμενα
ΒΙΝΤΕΟ: Πεδίο μάχης το UCLA-Προσαγωγές και λαστιχένιες σφαίρες κατά των διαδηλωτών
Υπερδιπλάσιες οι τιμές οπωροκηπευτικών στη λιανική σε σχέση με τιμές παραγωγών δείχνει το e-κοφίνι
Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Σταυρού-«Απουσία φρούρησης, ζημιές χιλιάδων ευρώ» (pic)
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές