Στο κελί ο 27χρονος που προσέκρουσε στη βιτρίνα-Φέρεται να εμπλέκεται σε 22 υποθέσειες

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου. 

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα το πρωί γύρω στις 06:30 περιπολικό του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου εντόπισε 27χρονο ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με 22 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια καταδίωξη καταζητούμενου, προσέκρουσε σε βιτρίνα

Ο ύποπτος συνέχισε ο κ. Νικολάου διακινείτο με αυτοκίνητο, οπότε έγινε ένας συντονισμός μεταξύ περιπόλων της αστυνομικής διεύθυνσης με σκοπό την ομαλή ανακοπή και σύλληψη του. 

Ο 27χρονος αντιλήφθηκε της παρουσίας της Αστυνομίας, φέρεται να  ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει διαπράττοντας σωρεία τροχαίων αδικημάτων με αποτέλεσμα τελικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε να συγκρουστεί σε ηλεκτρικό πάσσαλο. 

Ο ύποπτος δεν τραυματίστηκε και ακολούθως συνελήφθη δυνάμει ενταλμάτων που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Ο κ. Νικολάου πρόσθεσε πως κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορα αντικείμενα τα οποία πιστεύεται ότι είναι προϊόντα κλοπών και διαρρήξεων καθώς και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από κλοπές και διαρρήξεις. Η Αστυνομία προτίθεται να διαθέσει τα ανευρεθέντα για επιθεώρηση από διάφορους παραπονούμενους. 

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες . 

Ο κ. Νικολάου επεσήμανε επίσης ότι κατά την τελευταία εβδομάδα είναι «η δεύτερη περίπτωση που συλλαμβάνεται πρόσωπο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλοπιμαία περιουσία στην προκειμένη περίπτωση καταζητείτο για 22 διαρρήξεις και αναμένεται να συνδεθεί και με περισσότερες ενώ στην άλλη περίπτωση πριν μια εβδομάδα συνδέθηκε ήδη με 19 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών».

Περαιτέρω σήμερα άλλα τέσσερα πρόσωπα κατηγορήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου για παρόμοιας φύσεως αδικήματα και παραμένουν υπό κράτηση μέχρι την δίκη τους, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών