Δεν πήραν χαμπάρι πως απέδρασε ο κρατούμενος-Είχε αφαιρέσει τη σιδερένια σχάρα

Άφαντος παραμένει ο κρατούμενος, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης κατάφερε να αποδράσει από τον Αστυνομικό Σταθμό της Ομορφίτας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές και δημιουργώντας παράλληλα εύλογα ερωτήματα, ως προς τα μέτρα ασφαλείας.    

Και αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενος καταφέρνει να ξεφύγει των αστυνομικών, αφού στο πρόσφατο παρελθόν, κρατούμενοι κατάφεραν - χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία - να αποδράσουν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο 30χρονος δραπέτης διέφυγε από το παράθυρο, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτός, κάτι που διαπιστώθηκε γύρω στις οκτώ το βράδυ, όταν αστυνομικός μετέβη για τον σχετικό έλεγχο. Μάλιστα, χθες βράδυ, όταν διαπιστώθηκε η απουσία του, δεν γνώριζαν εάν ο 30χρονος απέδρασε πριν ή μετά τις επτά το βράδυ, οπότε και έγινε η αλλαγή της βάρδιας, ενώ αναφέρθηκε πως ακούστηκε ένας θόρυβος το απόγευμα. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αφαίρεσε την σιδερένια σχάρα προτού σπάσει το παράθυρο και διαφύγει, γεγονός που δημιουργεί τεράστια ερωτήματα, αφού ενδεχομένως ο νεαρός να είχε στην κατοχή του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. 

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση για κακόβουλη ζημιά, απειλή, ανησυχία, διασάλευση της ειρήνης και παράνομη είσοδο. 

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ζήτησε έκθεση γεγονότων, ώστε να διαπιστωθεί πώς ο 30χρονος κατάφερε να αποδράσει από τον σταθμό, ενώ προχώρησε στη διαθεσιμότητα τριών αστυνομικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπιασε στον ύπνο Αστυνομικούς κρατούμενος-Απέδρασε από το παράθυρο

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δραπέτη. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, καταζητεί τον Στέφανο Ιωάννου, 30 ετών, φωτογραφία του οποίου δίνεται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών