Μίλησε η νεκροτομή στη σορό του 53χρονου στο Δάλι-Εγκαύματα πέραν του 25%

Πολύωρες ήταν οι νεκροτομές στις σορούς των τριών νεκρών, που εντοπίστηκαν νεκροί στις οικίες τους την Πέμπτη, που διενεργήθηκαν το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Στην περίπτωση του 53χρονου Ελληνοκύπριου, που βρέθηκε νεκρός στον τόπο διαμονής του στην Βιομηχανική Ιδαλίου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του ήταν συνεπεία εκτεταμένων βαρέων εγκαυμάτων, που καλύπτουν άνω του 25% του σωμάτός του, ενώ λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε φωτιά από τη σόμπα, προσπάθησε να γλυτώσει αλλά δεν πρόλαβε ο 53χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος διέμενε σε ένα δωμάτιο 5x5 και σε κάποια στιγμή, λόγω βραχυκυκλώματος ηλεκτρικής θέρμανσης, το στρώμα του άρπαξε φωτιά. Τότε, ο άτυχος 53χρονος προσπάθησε να εξέλθει από το δωμάτιο χωρίς να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα τελεστεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δάλι, στις 11:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφησαν τα κάρβουνα για να ζεσταθούν, τους βρήκε νεκρούς ο συγκάτοικος τους

Σε ό,τι αφορά την νεκροτομή των δύο που βρέθηκαν νεκροί στη Λακατάμια, φως στα αίτια θανάτου θα ρίξουν οι ιστοπαθολογικές και επιστημονικές εξετάσεις, για να διαφανεί κατά πόσο ο θάνατός του επήλθε από εισπνοή μονοξείδιου του άνθρακα.

Υπενθυμίζεται ότι τους δύο βρήκε νεκρούς συγκάτοικός τους, γύρω στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος χτυπούσε την πόρτα, χωρίς αυτοί να ανταποκρίνονται. Στη συνέχεια, άνοιξε την πόρτα του δωματίου τους και αφού τους πλησίασε διαπίστωσε ότι οι δύο ήταν νεκροί, ενώ τρίτος συγκάτοικός τους βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως έτρεξε για βοήθεια στους γείτονες, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία. Μέλη της δύναμης έσπευσαν απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύο τραγωδίες στη Λευκωσία-Τρεις νεκροί και ένας κρίσιμα

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών