Δευτέρα 17 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Οι περιοχές που επηρεάζει η ομίχλη-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό η Μετεωρολογική

  29/11/2021 20:22
Οι περιοχές που επηρεάζει η ομίχλη-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό η Μετεωρολογική

Οι περιοχές που επηρεάζει η ομίχλη-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό η Μετεωρολογική

  29/11/2021 20:22

Πυκνή ομίχλη, η οποία θα παραμείνει μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, επηρεάζει τόσο το νότιο, αλλά και το ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Παρότι η αρχική ενημέρωση έκανε λόγω για οσμή καμένου, η οποία πλανιόταν πάνω από διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, εντούτοις, πρόκειται για ομιχλώδες σκηνικό, το οποίο σύμφωνα με τον διευθυντή της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Σημειώνεται ότι λόγω της ομίχλης υπάρχει χαμηλή ορατότητα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία πυκνή ομίχλη που παρατηρείται γύρω στις 8.00 το βράδυ, στις περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους της επαρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οσμή καμένου στην πρωτεύουσα-Ψάχνει, αλλά δεν εντοπίζει φωτιά η Πυροσβεστική

Συγκεκριμένα, πυκνή ομίχλη παρατηρείται στις περιοχές του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον Κόρνο, την Αγία Βαρβάρα, το Πέρα Χωρίο Νήσου, μέχρι και τα Λατσιά, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από την περιοχή Αρχαγγέλου, στη Λακατάμια και στο Στρόβολο, μέχρι και την περιοχή Αστρομερίτη.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Σημειώνεται ότι λίγη ώρα προηγουμένως έγιναν αναφορές στις Αρχές, από πολίτες, ότι υπήρχε έντονη οσμή καμένου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οποιαδήποτε εστία φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας