Έρευνες για εντοπισμό των οκτώ για τα επεισόδια-Μελετούν τα κλειστά κυκλώματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Πάφος Fc-ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών.

Ήδη οι Αρχές εξασφάλισαν φωτογραφικό υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του γηπέδου, τα οποία κατέγραψαν τουλάχιστον οκτώ οπαδούς να εμπλέκονται στα επεισόδια.

Παρόλα αυτά, λόγω του γεγονότος ότι τα στοιχεία τους παραμένουν τη δεδομένη στιγμή άγνωστα, η Αστυνομία ζήτησε μέσω ανακοίνωσής της, τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό τους.

Δείτε τα αναζητούμενα πρόσωπα:

Εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων, διερευνώνται τα αδικήματα υπόθεσης βίας στα γήπεδα, οχλαγωγίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σημειώνεται ότι από την εξέταση περαιτέρω φωτογραφικού υλικού, δεν αποκλείεται να εντοπιστούν κι άλλα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτοί αναζητούνται για τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ (pics)

Το χρονικό των επεισοδίων

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 16:20 το απόγευμα του Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας, σε κάποια στιγμή υπήρξε ένταση εντός αγωνιστικού χώρου.

Τότε, πενήντα περίπου οπαδοί της μιας εκ των δύο ομάδων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και φέρονται να επιτέθηκαν στον 37χρονο προπονητή της άλλης ομάδας.

Από την επίθεση ο 37χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 37χρονος υπέστη θλάση αυχένα και κάκωση κεφαλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεκάδες οι οπαδοί που εμπλέκονται στα επεισόδια-Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Δίνει αμοιβή και καλεί τον ΑΠΟΕΛ να καταδικάσει η Πάφος

Η ομάδα της Πάφου καταδίκασε από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια και εξέφρασε την πρόθεσή της να δώσει αμοιβή, ενώ κάλεσε τον ΑΠΟΕΛ να καταδικάσει με τη σειρά του τα όσα έγιναν.

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής της Πάφου Χάρης Θεοχάρους ανέφερε ότι «μας λυπεί αφάνταστα η χτεσινή εικόνα» και χαρακτήρισε απαράδεκτα τα επεισόδια που συνέβησαν στο πλαίσιο αγώνα στο κοινοτικό γήπεδο Κουκλιών, προσθέτοντας πως τέτοια συμβάντα «δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Αναφερόμενος στα επεισόδια , εκτίμησε ότι αυτοί που τα προκάλεσαν «πρέπει να ήταν οργανωμένοι για να δημιουργήσουν επεισόδια σε οποιοδήποτε γήπεδο».

Για τον τραυματισμό του προπονητή της παφίτικης ομάδας, αλλά και για τον τραυματισμό ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στο μέρος, είπε πως η ομάδα Πάφος FC «κατέχει βίντεο ντοκουμέντο».

Πρόσθεσε εξάλλου πως το μόνο που αναμένουν τώρα είναι τις συλλήψεις των εμπλεκόμενων οπαδών στα επεισόδια, δηλώνοντας πως δεν θα μείνουν με «σταυρωμένα χέρια» αλλά θα δράσουν άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραυματίστηκε προπονητής από τα επεισόδια στο Πάφος-ΑΠΟΕΛ Κ19, διερευνά η Αστυνομία

Δειτε Επισης

Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
Τέσσερις νεκροί από πυρά στο Αφγανιστάν-Ανάμεσά τους τρεις Iσπανοί τουρίστες
Ανακουφισμένοι οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ-«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, τώρα μπορούμε να την θάψουμε»
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ
Γιατί ο Ερντογάν μετέτρεψε την Μονή της Χώρας σε τζαμί-Ερευνήτρια εξηγεί
Η αμερικανική κυβέρνηση προειδοποιεί για πιθανή τρομοκρατική απειλή στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+
Έφηβος στις ΗΠΑ πέθανε από καυτερό πατατάκι που έφαγε μετά από challenge στα social media