Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έντεκα πυρκαγιές μέσα σε λίγες ώρες στην Πάφο-Διαδοχικά τα μέτωπα

  14/11/2021 19:31
Έντεκα πυρκαγιές μέσα σε λίγες ώρες στην Πάφο-Διαδοχικά τα μέτωπα

Έντεκα πυρκαγιές μέσα σε λίγες ώρες στην Πάφο-Διαδοχικά τα μέτωπα

  14/11/2021 19:31

Έντεκα διαφορετικές πυρκαγιές ξέσπασαν κατά την διάρκεια της μέρας στην Πάφο, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Δασών, οι οποίοι θα εργάζονται κατά όλη την διάρκεια της νύχτας για την τελική κατάσβεση τους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, οι πυρκαγιές στις περιοχές Άκουρσό, Πολέμι, Ψάθι, Αμαργέτι και Μαραθώβουνο, έχουν τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο οι Δυνάμεις Πυρόσβεσης θα παραμείνουν για τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ πλήρως έχουν κατασβεστεί τα πύρινα μέτωπα σε Χολέτρια, Νατά, Αγία Βαρβάρα και Γιόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά κοντά στο Ψάθι-Στη μάχη εναέρια μέσα, προστατεύονται οικίες

Επιπρόσθετα, σε κάποιες από τις πυρκαγιές θα υπάρχουν και προωθητές γαιών οι οποίοι θα εργάζονται με τις πυροσβεστικές δυνάμεις για οριοθέτηση και διάνοιξη οδών, αφού οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε δύσβατες περιοχές με μηδενική προσβασιμότητα.

Την ίδια ώρα, η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κοινότητα Κελοκεδάρων, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και για την κατάσβεση της ανταποκρίνονται τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Στο μεταξύ, οι έρευνες Πυροσβεστικής και Αστυνομίας αναφορικά με τα αίτια των πυρκαγιών, βρίσκονται σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τέθηκαν κακόβουλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Και πέμπτο ενεργό μέτωπο στην Πάφο-Τρέχει η Πυροσβεστική

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας