Μπήκε αντίθετα highway o 22χρονος, αποκολλήθηκε η μηχανή από τα βίαια χτυπήματα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, κατά το οποίο βρήκε φρικτό θάνατο ένα πρόσωπο, το οποίο εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και απανθρακώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικτός θάνατος οδηγού μετά από τροχαίο-Απανθρακώθηκε στο φλεγόμενο όχημα του

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οδηγός του οχήματος φαίνεται να ήταν 22χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα που ανήκε στον πατέρα του, ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι η σορός δεν είναι σε αναγνωρίσιμη κατάσταση, θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση με τη μέθοδο DNA.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στον REPORTER, το τροχαίο σημειώθηκε στη 01:50 τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, όταν όχημα ενοικιάσεως συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από 44χρονη και με συνοδηγό τον σύζυγό της, 64 ετών.

Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της Τροχαίας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αλεξίου, ο οδηγός του οχήματος ενοικιάσεως, που εικάζεται ότι είναι ο 22χρονος, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 44χρονης.

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα ενοικιάσεως προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του αυτοκινητοδρόμου, ενώ αποκολλήθηκε και η μηχανή, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες. Ο οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος και απανθρακώθηκε.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβεσαν την φωτιά και στη συνέχεια ανέσυραν το απανθρακωμένο πτώμα από τα συντρίμμια.

Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και η οδηγός του δεύτερου οχήματος, η οποία απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής.

Τόσο η οδηγός, όσο και ο σύζυγός της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου πέρασαν από εξετάσεις και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό την επιβεβαίωση της ταυτότητας του οδηγού του οχήματος ενοικιάσεως.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη τραγωδία, μέσα σε λίγες ώρες, αφού το βράδυ του Σαββάτου, κατέληξε μετά από μάχη που έδινε για τη ζωή, ο 49χρονος Χαράλαμπος Τέρλας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο με το όχημά του, στις 2 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε και τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκωσία, με θύμα τον 59χρονο Νίκο Βαλανίδη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και καρφώθηκε σε ημιφορτηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών