Έπεσε στο έδαφος και συνέχισε να χτυπά με μένος τον 74χρονο-Ψάχνουν τον δράστη

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία σε σχέση με τον άγριο ξυλοδαρμό 74χρονου, από άγνωστο πρόσωπο, που μπούκαρε στο εργαστήρι του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις εννέα του πρωί, ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου ταπετσαρίας επίπλων, ενώ βρισκόταν στην εργασία του μαζί με τον συνέταιρο του, 72 ετών, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο υποστατικό, ρωτώντας «πού είναι ο …;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε σοβαρή κατάσταση ηλικιωμένος που δέχθηκε επίθεση από άγνωστο στο εργαστήρι του

Ακολούθως, ο άγνωστός άντρας, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, χωρίς αιτία και χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε, άρχισε να γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον 74χρονο, ο οποίος στη συνέχεια έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο άγνωστος, συνέχισε να «κλοτσά με βία στο πρόσωπο τον ηλικιωμένο, για αρκετό χρόνο».

Ο 72χρονος συνέταιρος του θύματος, προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος του «απάντησε» χτυπώντας τον, ενώ στη συνέχεια ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, ο δράστης διέφυγε με διπλοκάμπινο όχημα, ενώ η Αστυνομία έχει στα χέρια της περιγραφή του αγνώστου που ξυλοκόπησε το θύμα.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του θύματος κρίνεται κρίσιμη, ενώ ο δεύτερος ηλικιωμένος, που επίσης τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και λαμβάνει καταθέσεις, ενώ ψάχνει τον δράστη, ο οποίος είναι ελληνοκύπριος, Σε ότι αφορά το κίνητρο του, επί του παρόντος παραμένει άγνωστο.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές