Φρουρός φέρεται να ξυλοκόπησε πολίτες στη συναυλία της Βίσση για μια... ταυτότητα (pics)

Στα χέρια πιάστηκαν πολίτες και φρουρός χθες βράδυ στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Άννας Βίσση, η οποία πραγματοποιήθηκε για στήριξη του Sophia Foundation for Children.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας, φρουροί φέρονται να ξυλοκόπησαν δύο πολίτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν για έξι χρόνια ο αντιπρόεδρος του Sophia Foundation, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα, από μια παρέα επτά ατόμων, εκ των οποίων μάλιστα κάποιοι έφθασαν στην Κύπρο από την Ελλάδα να βρεθούν στην φιλανθρωπική συναυλία, ξυλοκοπήθηκαν από τον φρουρό, κατά τον έλεγχο του safe pass.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αντιπρόεδρος της ανθρωπιστικής οργάνωσης, επέδειξε το safe pass στον ιδιωτικό φρουρό το safe pass του, όπως προνοείτο, και τότε ο φρουρός του ζήτησε την πολιτική του ταυτότητα. Ο πολίτης τον ενημέρωσε πως δεν είχε μαζί του την πολιτική του ταυτότητα, αφού στο παρελθόν είχε πέσει τρεις φορές θύμα κλοπής, και ως εκ τούτου, δεν την μεταφέρει σε τόπους που δεν χρειάζεται.

Τότε, ο φρουρός είπε στον πολίτη, «ο νους σου που ένι να μεν σε κλέφκουν;», ενώ στη συνέχεια του είπε «δεν θα σε βάλω μέσα τζαι να σηκωστείς να φύγεις».

Ακολούθως, άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι και να παρεκτρέπεται η κατάσταση, αφού ο φρουρός, πήρε το εισιτήριο από τον πρώην αντιπρόεδρο του οργανισμού και το έσκισε, γυρίζοντας το δάκτυλο του χεριού του, σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ όταν προσπάθησε να δει το όνομα που αναγραφόταν στο πουκάμισο του φρουρού, αυτός, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τον χαστούκισε. Τότε, παρενέβη ο δεύτερος πολίτης, ζητώντας τον λόγο από τον φρουρό, ο οποίος στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε.

Στο σημείο στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία όπου οδήγησε το φρουρό στο Τμήμα, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον ένα τραυματία στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος πολίτης μεταφέρθηκε από συγγενικά του πρόσωπα.

Η Αστυνομία άρχισε τη λήψη καταθέσεων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

  

  

Δειτε Επισης

Με νομοσχέδιο εντάσσει τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία ο Ερντογάν-Αντιδρά η αντιπολίτευση
Μαύρο Πάσχα, νεκρός ο 30χρονος Ευτύχιος-Μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ
Η αναβίωση των Προεδρικών, το σπάνιο φαινόμενο της Πόλης και οι ιδιαιτερότητες των εκλογών ΤΑ στην Πάφο
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»
Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες