Τετάρτη 22 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Λουκέτο σε μπυραρία που εντοπίστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια

  05/08/2021 17:07
Λουκέτο σε μπυραρία που εντοπίστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια

Λουκέτο σε μπυραρία που εντοπίστηκε να λειτουργεί χωρίς άδεια

  05/08/2021 17:07

Προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση λειτουργίας του υποστατικού και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Πρόκειται για μπυραρία στην περιοχή Αγίας Νάπας, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, τόσο στις 02 όσο και στις 04 Αυγούστου, διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι στο υποστατικό εκθέτονταν και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Μετά και την καταχώρηση υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η Αστυνομία, μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, υπέβαλε αίτηση στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Αφού το Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε προσωρινό διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 10 Αυγούστου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας