Τετάρτη 22 Σεπ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καμπάνα στον πατέρα του 11χρονου που εντοπίστηκε να οδηγεί τετράτροχη

  30/07/2021 17:10
Καμπάνα στον πατέρα του 11χρονου που εντοπίστηκε να οδηγεί τετράτροχη

Καμπάνα στον πατέρα του 11χρονου που εντοπίστηκε να οδηγεί τετράτροχη

  30/07/2021 17:10

Πρόστιμο 1000 ευρώ στον πατέρα που επέτρεψε στον 11χρονο γιο του να οδηγεί τετράτροχη μοτοσικλέτα χθες στην Αγία Νάπα επέβαλε το Επαρχιακο Δικαστήριο Αμμοχωστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οδηγός ετών... 11 έκανε οκταράκια και τον καμάρωνε ο πατέρας του

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου ο πατέρας που επέτρεψε στον 11χρονο γιο του να οδηγεί τετράτροχη μοτοσικλέτα την Πέμπτη στην Αγία Ναπα, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου του επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 1000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την αστυνομία, μέλη του επαρχιακού ΤμήματοςΤροχαίας ανέκοψαν σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου οδηγό τετράτροχης μοτοσικλέτας, ηλικίας μόλις 11 ετών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, αντιλήφθηκαν τετράτροχη μοτοσικλέτα, να κινείται επικίνδυνα κάνοντας απότομους ελιγμούς, σε δρόμο της Αγίας Νάπας. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν τη μοτοσικλέτα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός της ήταν παιδί, ηλικίας 11 ετών. Παρών στη σκηνή ήταν και ο 34χρονος πατέρας του 11χρονου, ο οποίος έχει την ευθύνη της μοτοσικλέτας.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, όπου ο 34χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας