Ανείπωτη θλίψη… Έφυγε από τη ζωή η 24χρονη Νικολέτα Χρυσάνθου

Θρήνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Νικολέτας Χρυσάνθου, σε ηλικία 24 ετών, η οποία από τον περασμένο χειμώνα έδινε γενναία μάχη με τη λευχαιμία.

Η Νικολέτα είδε στα μάτια την ασθένεια και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη μάχη, αφού είχε διαγνώστηκε με λευχαιμία για πρώτη φορά στα 16 της χρόνια. Έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με δότη την αδελφή της και η εγχείρηση φάνηκε ότι πέτυχε. 

Ωστόσο, τελικά η αρρώστια είχε απλά κοιμηθεί, για να ξυπνήσει οκτώ χρόνια αργότερα. Τότε, η Νικολέτα ξεκίνησε και πάλι έναν γενναίο αγώνα. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε στη Γερμανία και μέσα από το νοσοκομείο ενημέρωνε για την κατάσταση της υγείας της, ενώ το χαμόγελό της δεν έσβησε ποτέ από τα χείλη της.

Τελικά, η 24χρονη μαχήτρια δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους της, αλλά και σε όλη την Κύπρο, που είχε βρεθεί στο πλάι της, έστω και νοερά, στέλνοντας της ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Οι φίλοι της μιλούν για ένα άγγελο επί γης, που τελικά άνοιξε τα φτερά του και πέταξε στους ουρανούς. Από το πρωί είναι δεκάδες τα μηνύματα που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα από αυτά και τους Θανάση Αθανασίου, ο οποίος έδινε την δική του μάχη με την αρρώστια.

«Αγάπη μου όμορφη, το πάλεψες με νύχια και με δόντια την αναθεματισμένη λευχαιμία. Γεννήθηκες άγγελος και έφυγες άγγελος. Ήσουν μαχήτρια, είμαι σίγουρος ότι οι πόρτες του παραδείσου είναι ορθάνοιχτες άγγελε μου να σε υποδεχθούν. Αιωνία σου η μνήμη όμορφη μου καλό παράδεισο, η μνήμη σου θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες μας. Καλή αντάμωση».

Συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου της Νικολέτας είναι και ο Παγκύπριος Σύνδεσμός Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας. Στο μήνυμά του αναφέρει πως η Νικολέτα ήταν και παραμένει μία μεγάλη μαχήτρια και θα βρίσκεται πάντα στις σκέψεις και στην καρδία μας. 

«Η θλίψη μας δεν περιγράφεται...

Η Νικολέτα μας ήταν και παραμένει μια μεγάλη ΜΑΧΗΤΡΙΑ!

Από παιδί, πάλεψε, νίκησε, αγωνίστηκε ξανά, άντεξε, ξαναπάλεψε! Χωρίς να χάσει ποτέ την αισιοδοξία και χαμόγελο της! Δίνοντας ελπίδα στους άλλους!

Η Νικολέτα, δεν είναι πια μαζί μας. Θα βρίσκεται όμως πάντα στις σκέψεις και στην καρδιά μας...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος σε παραλία της Πάφου
Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία-Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι μετά από καυγά με τον σύζυγο της
Χειροπέδες σε 20χρονο-Εντόπισαν στο διαμέρισμα του ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες
Χάθηκαν τα ίχνη 30χρονου στη Λάρνακα-Ζητά τη βοήθεια των πολιτών η Αστυνομία
Παγκύπρια εκδήλωση διαμαρτυρίας για τον Θανάση-«Η δικαιοσύνη δεν παζαρεύεται»
Πρόεδρος για υπόθεση Θανάση: «Μας ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια»
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Φωτιά σε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο-Στο Νοσοκομείο ο ένοικος με αναπνευστικά προβλήματα