Συνελήφθη και τρίτος, καταζητούνται άλλοι δύο για τα παρατράγουδα σε μαγαζί

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο, του τρίτου κατά σειρά, για την ένταση που προκλήθηκε σε κέντρο διασκέδασης στη Λεμεσό, όταν μετέβη η Αστυνομία για έλεγχο μετά από καταγγελία για παραβίαση του περί λοιμοκαθάρσεως νόμο το περασμένο Σάββατο.

Πρόκειται για 32χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ συνεχίζει να καταζητείται ακόμη ένα άτομο. Επίσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον και πέμπτου προσώπου ηλικίας 38 χρονών από την Λευκωσία.

Σε ότι αφορά τα άλλα δύο πρόσωπα που συλλήφθηκαν το περασμένο Σάββατο, αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι, αφού πρώτα κατηγορηθούν γραπτώς, ώστε να κλητευθούν ενώπιων Δικαστηρίου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 22:45 του περασμένου Σαββάτου, όταν μέλη του ΟΠΕ και της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν για έλεγχο σε υποστατικό, μετά από καταγγελία που έγινε στις Αρχές, ότι υπήρχε μαζεμένος μεγάλος αριθμός ατόμων, τα οποία παραβίαζαν τον περί λοιμοκαθάρσεως νόμο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι εκτός του υποστατικού και πιο συγκεκριμένα στο πεζοδρόμιο, υπήρχαν τοποθετημένα τραπεζάκια, γύρω από τα οποία υπήρχαν μαζεμένα περίπου διακόσια άτομα, τα οποία κατανάλωναν αλκοόλ. Οι πλείστοι από τους θαμώνες, δεν ήταν καθήμενοι και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ κάποιοι χόρευαν στο πεζοδρόμιο.

Στην προσπάθεια των μελών δύναμης να προβούν σε έλεγχο του υποστατικού και των θαμώνων κατά πόσο είχαν στην κατοχή τους SafePass, αυτοί άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, για την παρουσία της Αστυνομίας, προκαλώντας ανησυχία.

Σε κάποια στιγμή, κάποιοι θαμώνες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των μελών, περικυκλώνοντας και σπρώχνοντας τους με τα χέρια τους, φωνάζοντας να εγκαταλείψουν το μέρος χωρίς να τύχουν ελέγχου, παρεμποδίζοντας τα μέλη κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους, βρίζοντας τους.

Μάλιστα, κάποιος από τους παρευρισκόμενους πέταξε μεγάλο ποτήρι στον μπροστινό ανεμοθώρακα περιπολικού, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά στο υποστατικό, θρυμματίζοντας τον.

Στη συνέχεια, το υποστατικό έκλεισε και οι θαμώνες αναχώρησαν από το μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταση σε μαγαζί μετά από έφοδο-Προπηλάκισαν αστυνομικούς, ζημιά σε περιπολικό

Δειτε Επισης

Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ, κατακεραυνώνει Σιζόπουλο ο Βαρνάβα-«Μετέτρεψαν το κόμμα σε μικρομάγαζό τους»
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα