Ένοχος ο 23χρονος για την δολοφονία της αδελφής του-Ηθελημένη ανθρωποκτονία

Ένοχος κρίθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας ο 23χρονος που οδηγήθηκε στο εδώλιο για την δολοφονία της αδελφής του, Μαρίας Χάρπα, 21 ετών, η οποία έπεσε νεκρή από το όπλο του, το απόγευμα της 5ης Μαΐου στα Κλαυδιά, ανήμερα των γενεθλίων και των αρραβώνων της.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι καταγγελίες για καυγάδες και το άλλοθι του 23χρονου που κατέρριψε ο διοικητής

Μετά από ακροαματική διαδικασία, ο 23χρονος κρίθηκε ένοχος στις κατηγορίες της ηθελημένης ανθρωποκτονίας και της κλοπής, ενώ ορίστηκε ημερομηνία για αγόρευση για μετριασμό της ποινής, η οποία θα ανακοινωθεί στη συνέχεια, με τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίζει πολυετή ποινή φυλάκισης.  

Συγκεκριμένα ο νεαρός κατηγορείται ότι στις 5 Μαΐου επέφερε τον θάνατο στην αδελφή του, η οποία βρισκόταν στο δεύτερο μήνα της κύησης της, με παράνομη πράξη, δηλαδή την πυροβόλησε στο κεφάλι με το στρατιωτικό του τυφέκιο, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ότι έκλεψε οκτώ σφαίρες κινέζικης κατασκευής και προέλευσης, ιδιοκτησία της Εθνικής Φρουράς και πως εσκεμμένα και παράνομα προξένησε ζημιά στο αυτοκίνητο της 21χρονης, καταστρέφοντας τα δύο μπροστινά φρένα πέδησης, τα οποία έκοψε με μαχαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κομμένο το ελατήριο του κλείστρου στο G3 του 23χρονου που σκότωσε την άτυχη Μαρία

Ο 23χρονος αρνήθηκε τις δύο κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή της ανθρωποκτονίας, ενώ παραδέχθηκε αυτή που αφορά την κακόβουλη πράξη, ότι δηλαδή έκοψε τα φρένα του οχήματος της αδελφής του. 

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη είχε τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβόλο όπλο και συγκεκριμένα από το  στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 του αδελφού της, ενώ βρισκόταν μαζί του στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ενώ καθάριζε το όπλο του αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η βολίδα να πετύχει στο κεφάλι την αδερφή του, η οποία καθόταν απέναντι του στο σαλόνι του σπιτιού τους, επιφέροντας τον άμεσο θάνατό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Δειτε Επισης

Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»