Θρήνος... Έχασε τη μάχη ο 48χρονος που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην ΑΗΚ

Έχασε την μάχη για την ζωή ο 48χρονος Κυριάκος Αργυρού, ο οποίος τραυματίστηκες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΑΗΚ στα Λατσιά, στις 20 Μαΐου, όπου τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας εργαζόμενος. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ, «ο 48χρονος τεχνικός δικτύων, που νοσηλευόταν στην Αθήνα, μετά από το τραγικό συμβάν, έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ο Οργανισμός εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του και θα σταθεί με όλες του τις δυνάμεις δίπλα στην οικογένεια του συναδέλφου εργαζόμενου. Όλες οι εκδηλώσεις της ΑΗΚ ακυρώνονται και όλες οι σημαίες στα κατά τόπους γραφεία της ΑΗΚ θα παραμείνουν μεσίστιες μέχρι τη μέρα της κηδείας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της έκρηξης-Ήθελαν να συνδέσουν ρεύμα οι τραυματίες

Υπενθυμίζεται πως οι δύο υπάλληλοι της Αρχής Ηλεκτρισμού που τραυματίστηκαν, μαζί με άλλους συναδέλφους τους, είχαν μεταβεί το πρωί της 20ης Μαΐου, στον συγκεκριμένο υποσταθμό στα Λατσιά, όπου απέκοψαν το ρεύμα, για να εκτελέσουν εργασίες σε άλλο υποσταθμό.

Αφού ολοκλήρωσαν τις συγκεκριμένες εργασίες, επέστρεψαν πίσω για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και τότε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σημειώθηκε η έκρηξη και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά, από την οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες οι δύο τεχνικοί.

Αμέσως, εγκατέλειψαν το μέρος και εξερχόμενοι του υποσταθμού, τους αντιλήφθηκαν οι υπόλοιποι συνάδελφοί τους, οι οποίοι άρπαξαν πυροσβεστήρα που είχαν μαζί τους, με τον οποίο κατέσβεσαν τη φωτιά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τους παραλάβει.

Ακολούθως, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο 48χρονος έφερε εγκαύματα στο 95% του σώματός του και ο 40χρονος στο 50% του σώματός του. Αμέσως, εισήχθησαν στο χειρουργείο και στη συνέχεια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμειναν μέχρι να μεταφερθούν σε κέντρο του εξωτερικού.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών