Δευτέρα 29 Νοε, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νεαρός προσέκρουσε σε προπορευμένο όχημα-Κτύπησε κόκκινο το αλκοτέστ

  21/06/2021 07:50
Νεαρός προσέκρουσε σε προπορευμένο όχημα-Κτύπησε κόκκινο το αλκοτέστ

Νεαρός προσέκρουσε σε προπορευμένο όχημα-Κτύπησε κόκκινο το αλκοτέστ

  21/06/2021 07:50

Με ένδειξη 97μg% σε αλκοτεστ στο οποίο υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 34 ετών, οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, σε δρόμο στη Λάρνακα, το βράδυ που πέρασε. Ο 34χρονος συνελήφθη για σκοπούς εξετάσεων, ενώ αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λάρνακα, όπου ο 34χρονος οδηγούσε το όχημά του. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο του 34χρονου προσέκρουσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου που οδηγούσε 30χρονος, ο οποίος βρισκόταν με το όχημά του σε στάση αναμονής στο κόκκινο φανάρι σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της λεωφόρου.

Στο σημείο μετέβηκαν για εξετάσεις μέλη της Τροχαίας Λάρνακας. Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη για τον 30χρονο και με ένδειξη 97μg% αντί μέχρι 9μg% για τον 34χρονο οδηγό, ο οποίος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για σκοπούς εξετάσεων.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 34χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο με ληγμένη τη μαθητική άδεια οδήγησης του, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης και χωρίς τη συγκατάθεση της εγγεγραμμένης ιδιοκτήτριας του οχήματος.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, καθώς και κάτω από τις οποίες ο 34χρονος απέκτησε κατοχή και οδηγούσε το όχημα, διερευνά η Τροχαία Λάρνακας. Από την τροχαία σύγκρουση δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας