Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου Κύπριου -«Ακόμα περιμένω να μπει στο δωμάτιο»

Δεν μπορεί να πιστέψει τον αδόκητο χαμό, του 17χρονου γιού του James Tsindos, ο χαροκαμένος πατέρας του Χάρης. 

Μιλώντας για τον γιό του ο πατέρας του, πρώην πρόεδρος της Κυπριακής κοινότητας στην Μελβούρνη, είπε στον «Νέο Κόσμο» ότι δεν μπορούσε να κατανοήσει, πώς ο άγγελός του έφυγε.

«Ακόμα περιμένω να μπει στο δωμάτιο και να μου πει καλημέρα, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμαζόμαστε για την ταφή του» είπε ο κ. Tsindos προσθέτοντας ότι η μητέρα του Βενετία και οι αδελφές του Ελπίδα και Γεωργία είναι απαρηγόρητες.

«Είμαστε όλοι απαρηγόρητοι και ψάχνουμε για απαντήσεις» είπε ο πατέρας.

Σημειώνεται ότι η είδηση του θανάτου του 17χρονου ομογενή James Tsindos, σκόρπισε βαθιά θλίψη στην Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα της Μελβούρνης, ενώ σύμφωνα με τον «Νέο Κόσμο», η θλίψη ξεπέρασε τα σύνορα της Μελβούρνης με την είδηση να φτάνει μέχρι την Κύπρο, μέσα από τα ΜΜΕ.

Ο 17χρονος James, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 27 Μαΐου μετά από ένα αναπάντεχο αναφυλακτικό επεισόδιο και έφυγε λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Ιουνίου, με την  οικογένεια και φίλους του να βρίσκονται σε σοκ.  

Η κηδεία του ταλαντούχου 17χρονου μαθητή, θα τελεστεί στις 21 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα στις 11 το πρωί από την Παναγία την Καμαριανή στο Red Hill.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έγιναν ακόμα γνωστά, ενώ διεξάγεται έρευνα.

«Μπορεί να περάσουν τρείς εβδομάδες μέχρι να μάθουμε την αιτία» είπε ο κ. Tsindos προσθέτοντας ότι η οικογένεια έλαβε μεγάλη υποστήριξη από την Ελληνική και Κυπριακή κοινότητα όπως και από το σχολείο του 17χρονου το Brighton Grammar. «Αυτό μας παρηγορεί και μας δίνει κουράγιο».

Την ίδια ώρα ο παππούς του James, Jim Tsindos, εξέφρασε την θλίψη του μέσα από ανάρτησή του στο Facebook γράφοντας, «τα σύννεφα θα ανοίξουν και οι άγγελοι θα πετάξουν, για να καλωσορίσουν τον βασιλιά τους στους ουρανούς στον δρόμο για την αιωνιότητα που βρίσκονται οι μεγάλοι» ενώ δήλωσε στον «Νέο Κόσμο» ότι δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει τον πόνο του.

Ο νεαρός James ήταν γνωστός στους συμμαθητές του για τις υψηλές δεξιότητες του στο πιάνο και την δημιουργικότητά του, την οποία και επιδείκνυε μέσα από το κανάλι του στο YouTube.

Στην μνήμη του James, δημιουργήθηκε μια σελίδα όπου οι επισκέπτες μπορούν να ανάψουν ένα εικονικό κεράκι και να αφήσουν το μήνυμά τους για τον χαμό του 17χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσβησε ξαφνικά 17χρονος Κύπριος στην Αυστραλία-Παρουσίασε συμπτώματα αναφυλαξίας

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας