Αναζητούν το κίνητρο του φόνου στην Καλλιπόλεως οι Αρχές-Στο κελί οι δράστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με το φόνο του 50χρονου Ελισσαίου Κεσίδη, από την Ελλάδα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης, στη λεωφόρο Καλλιπόλεως στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν απαντήσεις σε κάμερες για το φονικό στην Καλλιπόλεως-Kατανάλωσαν αλκοόλ

Οι Αρχές, που συνέλαβαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 41 και 32 ετών, από τη Γεωργία και την Ελλάδα αντίστοιχα, ως ύποπτους για το φόνο του 50χρονου, τους οδήγησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για οκτώ ημέρες.

Οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προβάλλουν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ωστόσο αναμένεται να περάσουν από ανακρίσεις, για να καταφέρει η Αστυνομία να ρίξει φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, μεταξύ των οποίων είναι και το κίνητρο του φόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φονική συμπλοκή στο κέντρο της Λευκωσίας-Νεκρός 50χρονος

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους οι Αρχές, ο 41χρονος και ο 32χρονος κάθονταν μαζί με τον 50χρονο φίλο τους έξω από περίπτερο και κατανάλωναν αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή, για άγνωστους ακόμη λόγους, λογομάχησαν και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να καταλήξει αναίσθητος στο έδαφος.

Αμέσως στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 50χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στη σκηνή κλήθηκαν επίσης μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, όπως επίσης και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. 

Επίσης, αυτοψία στη σκηνή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία θα διενεργήσει και τη νεκροτομή επί της σορού, από την οποία αναμένεται να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 50χρονου.

 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»