Σάββατο 12 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό γυναίκας ο υποψήφιος Βουλευτής

  07/05/2021 12:20
Παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό γυναίκας ο υποψήφιος Βουλευτής

Παραπέμφθηκε σε δίκη για βιασμό γυναίκας ο υποψήφιος Βουλευτής

  07/05/2021 12:20

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καταχωρήθηκε σήμερα από την Αστυνομία υπόθεση εναντίον υποψήφιου βουλευτή για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας και συγκεκριμένα ισχυρισμοί της περί βιασμού της.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την περασμένη εβδομάδα η Νομική Υπηρεσία άναψε το πράσινο φως στην Αστυνομία να προχωρήσει με καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου, αφού η κατηγορία του βιασμού θεωρείται κακούργημα.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία γυναίκας για κατ’ ισχυρισμό βιασμό της, πριν από δέκα χρόνια, από άτομο που κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές.

Η γυναίκα έκανε γνωστή την καταγγελία της από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αρχές Απριλίου, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο υποψήφιος βουλευτής έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς για την υπόθεση.

Σήμερα η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο όρισε την 18η Μαΐου ως ημερομηνία για παραπομπή του υποψήφιου βουλευτή για απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας