Συνελήφθησαν οι δυο που απέδρασαν από τη Μενόγεια

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, συνελήφθηκαν μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας και συντονισμό από το Κέντρο Κρίσεως του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε ανοικτή περιοχή του χωριού Μαρώνι, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, οι δύο καταζητούμενοι 25χρονοι, οι οποίοι είχαν αποδράσει τις πρωινές ώρες από το χώρο κράτησής τους (ΧΩΚΑΜ) στη Μεννόγεια.

Στην επιχείρηση, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Βοηθός Αρχηγός Υποστήριξης κ. Πανίκκος Αντωνίου, συμμετείχαν αποκλειστικά 20 περίπολα της Αστυνομίας, εκ των οποίων τα εννιά επανδρωμένα με μέλη της ΜΜΑΔ, καθώς και μέλη από άλλες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, της Τροχαίας Αρχηγείου και της ΕΜΑΚ.

Στις έρευνες συμμετείχε επίσης, το ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΠ) της Αστυνομίας, ενώ παράλληλα είχε στηθεί Κέντρο Κρίσεως και στο χώρο των Κρατητηρίων της Μεννόγειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Aπέδρασαν με τη βοήθεια κουβερτών δύο αλλοδαποί στη Μενόγεια-Σε εξέλιξη οι έρευνες

Δειτε Επισης

Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα