ΒΙΝΤΕΟ: Η μικρή θλιβερή ιστορία ενός σκύλου-«Πάρτε τον Bruno πίσω στο σπίτι του»

Παγκύπρια κατακραυγή και σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η βάναυση μεταφορά του Bruno, του σκύλου φύλακα στρατοπέδου στην Αγία Νάπα, από δημοτικούς υπαλλήλους.

Την ώρα που ο Δήμαρχος της περιοχής διέταξε έρευνα για το περιστατικό, η Αστυνομία όπως πληροφορείται ο REPORTER κινείται με πολύ γοργούς ρυθμούς, με στόχο μέχρι την άλλη βδομάδα να καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο για κακοποίηση ζώου. Ήδη έχει ανακριθεί ο δημοτικός υπάλληλος, που φαίνεται να εκτοξεύει το σκυλί σε κλουβί, ενώ εντός της ημέρας θα ανακριθεί και ο δεύτερος, ο οποίος ακούγεται να λέει, σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησε, πως το σκυλί έπρεπε να θανατωθεί. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία, άρχισε έρευνα αυτεπάγγελτα πριν ακόμη υποβληθεί επίσημη καταγγελία, όταν έπεσαν στην αντίληψη της Δύναμης τα συγκεκριμένα βίντεο. 

Ο Bruno κακοποιήθηκε, επειδή μπήκε σε μια δεξαμενή… Θεωρήθηκε «επικίνδυνος» από κάποιους «ακίνδυνους», που αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο καταφύγιο Αγίας Νάπας, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Οι σκληρές εικόνες της μεταφοράς του, συνεχίζουν να προκαλούν σάλο με όλους να ζητούν την μεταφορά του πίσω στο χώρο του στρατοπέδου. Οι φίλοι του μάλιστα, οι στρατιώτες του στρατοπέδου Ισαάκ και Σολωμού στο Κάβο Γκρέκο, δημιούργησαν ένα βίντεο με την κακοποίηση αλλά και τις όμορφες στιγμές με τον «επικίνδυνο» Bruno.Το βίντεο έγινε viral, λίγο μετά τη δημοσιοποίησή του.

@stelios_zengas

#fypシ #foryoupage #fypdongggggggg #fy #foryou #viral #2021 #dog #dogfriend #armydog #thisis #cy #bestfriendscheck #best #friend

♬ Falling - Trevor Daniel

«Πάρτε τον Bruno πίσω στο σπίτι του», ζητούν φιλοζωικές οργανώσεις και χρήστες του διαδικύου, ενώ για το θέμα παρενέβη και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Κλέλια Βασιλείου, ζητώντας άμεση διερεύνηση του περιστατικού. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία, όποιος κριθεί ένοχος για κακοποίηση ζώου βρίσκεται αντιμέτωπος μέχρι και με 12 μήνες φυλάκιση ή και 10,000 ευρώ πρόστιμο. Εάν κακοποιήσει ξανά ζώο τότε τη δεύτερη φορά  είναι αντιμέτωπος με 24 μήνες φυλάκιση ή και 20,000 ευρώ πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί οι δύο αναζητουνται για τα επεισόδια στο Κίτι
Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθήσεων βράχων-Περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο