Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κραυγή απόγνωσης από αστυνομικούς για την επίθεση σε μέλη τους-«Οδηγούμαστε σε τέλμα»

  25/04/2021 15:25
Κραυγή απόγνωσης από αστυνομικούς για την επίθεση σε μέλη τους-«Οδηγούμαστε σε τέλμα»

Κραυγή απόγνωσης από αστυνομικούς για την επίθεση σε μέλη τους-«Οδηγούμαστε σε τέλμα»

  25/04/2021 15:25

Τα Σώματα Ασφαλείας οδηγούνται στο τέλμα, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – «ΙΣΟΤΗΤΑ»

«Είναι με μεγάλη αγανάκτηση και θλίψη που παρακολουθούμε τα τελευταία γεγονότα: Αναφερόμαστε στο σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/04/2021), το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμό μελών της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, αλλά και στις επίσημες γραπτές προειδοποιήσεις που έγιναν για «κτύπημα» σε βάρος μελών της δύναμης», προσθέτει.

Αναφέρει, επίσης, ότι την ίδια στιγμή, τα διατάγματα στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου «μας βάζουν στην μέγγενη». 

«Εδώ και μήνες βρισκόμαστε μεταξύ εκτέλεσης αυτών των διαταγμάτων και απέναντι σε μερίδα της κοινής γνώμης. Ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα επιτρέψουμε άλλος αστυνομικός να είναι στη μέση, να δέχεται τόση πίεση, ενώ ταυτόχρονα να είναι θύμα της γνωστής τακτικής και να αντιμετωπίζεται σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Καλούμε τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας να δείξουν αυτοσυγκράτηση, αλλά ταυτόχρονα διευκρινίζουμε πως δεν θα ανεχτούμε άλλο την υφιστάμενη κατάσταση, δηλαδή τα Σώματα Ασφαλείας να αποτελούν την εύκολη λύση. Να δέχονται επίθεση, είτε σωματικά, είτε φραστικά, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο», προσθέτει.

Όπως αναφέρει, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του και να αναλογιστεί ότι το φάσμα που ονομάζεται Αστυνομία περιλαμβάνει Υπουργό Δικαιοσύνης, Αρχηγό Αστυνομίας και περίπου 6.000 αστυνομικούς.

«Η Αστυνομία και όλα τα μέλη της εδώ και καιρό έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας