Στην Αστυνομία ο Τρυφωνίδης-Καταγγέλλει κυβερνοεπίθεση στους λογαριασμούς του

Στην Αστυνομία για καταγγελία μετέβη ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΠΑ, Αλέκος Τρυφωνίδης, καθώς όπως αναφέρει, δέχθηκε κυβερνοεπίθεση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «χθές το βράδυ ο προσωπικός μου λογαριασμός στο Facebook και στο Instagram έχει δεχθεί κυβερνοεπίθεση με σοβαρές συνέπειες. Δυστυχώς δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατή η επαναφορά του λογαριασμού και του όγκου των πληροφοριών που φυλάσσονταν σε αυτόν».

Η υπόθεση έχει καταγγελθεί στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, ο οποίος διερευνά σε βάθος του υπόθεση. 

Ο κ. Τρυφωνίδης αναφέρει πως «πως μέσα από τα στοιχεία της προκαταρκτικής έρευνας - ότι η συγκεκριμένη κακόβουλη ενέργεια είχε ένα και μόνο στόχο, την διακοπή της ομαλής διεξαγωγής της προεκλογικής μου εκστρατείας. Φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι ενοχλούνται από τη δυναμική που δημιουργείται γύρω από την υποψηφιότητα μου και τον ευθύ, ουσιαστικό και ειλικρινή πολιτικό λόγο που απευθύνω προς την κοινωνία των πολιτών». 

Τέλος, στην ανακοίνωση του, αναφέρει πως «θέλω να διαβεβαιώσω όλους, φίλους και μη, ότι θα συνεχίσω να ορθώνω το πολιτικό μου ανάστημα με θάρρος, αξιοπρέπεια, αυθεντικότητα και δυναμισμό, όπως άλλωστε πράττω για 37 συναπτά έτη από τις επάλξεις της πολιτικής και του συνδικαλισμού, πάντα για το καλό και την πρόοδο του τόπου».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, καταδικάζει την κακόβουλη επίθεση που δέχθηκε σε διαδικτυακούς του λογαριασμούς (facebook και instagram) ο υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λευκωσίας, Αλέκος Τρυφωνίδης – «του οποίου συμπαραστεκόμαστε σθεναρά».

«Η υπόθεση έχει ήδη καταγγελθεί στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου ο οποίος διερευνά την υπόθεση. Ελπίζουμε να εξιχνιαστεί το συντομότερο και η προεκλογική εκστρατεία να συνεχισθεί ομαλά, χωρίς άλλες φασιστικές ενέργειες φίμωσης οποιασδήποτε δημοκρατικής φωνής».

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα επιστολή ΥΠΕΣ για τ/κ κινηματογράφο έδωσε ο Δήμος Λεμεσού
Μ. Δαμιανός: Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει προσπάθειες ιατρικής κοινότητας
Εκφορτώνονται οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες με ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας
«Προς αξιοποίηση η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υγειονομική περίθαλψη»-Όσα ισχυρίζεται ειδικός
Τέσσερις νεκροί από πυρά στο Αφγανιστάν-Ανάμεσά τους τρεις Iσπανοί τουρίστες
Ανακουφισμένοι οι τραγικοί γονείς της Σάνι Λουκ-«Είναι ακόμη πολύ όμορφη, τώρα μπορούμε να την θάψουμε»
Επεισοδιακή καταδίωξη καταζητούμενου στη Λεμεσό-Τον τσάκωσαν με παράνομο 32χρονο και με ναρκωτικά
Απολογείται τη Δευτέρα ο 50χρονος για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι-Η κυνική ομολογία και τα κίνητρα της δολοφονίας
Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα και τεκμήρια για τον εντοπισμό των βάνδαλων των γηπέδων Απόλλωνα και ΑΕΛ
Γιατί ο Ερντογάν μετέτρεψε την Μονή της Χώρας σε τζαμί-Ερευνήτρια εξηγεί