Τρίτη 7 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αφυπηρέτησε... πυροβολώντας η Ελένη Λοϊζίδου

  04/04/2021 18:17
Αφυπηρέτησε... πυροβολώντας η Ελένη Λοϊζίδου

Αφυπηρέτησε... πυροβολώντας η Ελένη Λοϊζίδου

  04/04/2021 18:17

Αφυπηρέτησε πυροβολώντας, η εισαγγελέας της Δημοκρατίας Ελένη Λοϊζίδου, η οποία υπηρέτησε για σαράντα χρόνια στη Νομική Υπηρεσία.

Η κ. Λοϊζίδου απέστειλε μάλιστα και αποχαιρετιστήρια επιστολή στους συναδέλφους της, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι νιώθει περήφανη που δεν υπέκυψε σε απειλές, εκφοβισμούς, σκοπιμότητες και πιέσεις.

Όπως αναφέρει η κ. Λοϊζίδου, «εργάστηκα πάντα με ευσυνειδησία,ε ντιμότητα, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αμεροληψία και μόνο γνώμονα το Νόμο και το συμφέρον της Δημοκρατίας».

Σημειώνει επίσης πως, «νιώθω περήφανη γιατί ποτέ δεν υπέκυψα σε απειλές, εκφοβισμούς, συμφέροντα, σκοπιμότητες και πιέσεις για τις οποίες ενημέρωνα πάντα τις αρμόδιες Αρχές. Αυτή είναι η κληρονομία που αφήνω στα παιδιά μου, τα οποία επίσης στοχοποιήθηκαν στην προσπάθεια δαιμονοποίησης και εξουδετέρωσής μου».

Τονίζει ακόμα ότι, αναφέρω αυτά τα λίγα, στο παρόν στάδιο, για αποκατάσταση ονόματός μου και του κύρους της Νομικής Υπηρεσίας, την οποία υπηρέτησα για σαράντα χρόνια. Αποχαιρετώ, θα σας σκέφτομαι με αγάπη και σας εύχομαι να είστε πάντα καλά».

«Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της κ. Λοϊζίδου, ενεπλάκη σε υπόθεση αποκάλυψης ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε Ρώσους αξιωματούχους, για έκδοση κατηγορουμένων και αιτούντων ασύλου, το 2017. Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και κόντρα μεταξύ Προεδρικού και Νομικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας