Πρόστιμα σε έξι υποστατικά που παραβίασαν τα διατάγματα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι καταγγελίες των απείθαρχων, όσον αφορά στην τήρηση των μέτρων της Κυβέρνησης, για αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Το τελευταίο 24ωρο οι καταγγελίες έχουν φτάσει τις 189, εκ των οποίων οι έξι σε υποστατικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο υποστατικά βρίσκονται στη Λευκωσία και πρόκειται για κέντρα εστίασης, που εξυπηρετούσαν περισσότερους πελάτες από το επιτρεπτό όριο. Εξάλλου, άλλα τρία κέντρα εστίασης έχουν καταγγελθεί στην Αμμόχωστο, που επίσης εξυπηρετούσαν περισσότερους πελάτες από το επιτρεπτό. Το τελευταίο υποστατικό που καταγγέλθηκε βρίσκεται στη Λεμεσό και πρόκειται για κουρείο, που δεν έφερε τις κατάλληλες σημάνσεις. Η Αστυνομία επέβαλε εξώδικα πρόστιμα, στα έξι υποστατικά, τα οποία κυμαίνονται από 500-750 ευρώ.

Από τις 6:00 το πρωί τους Σαββάτου, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Κυριακής, η Αστυνομία προέβη σε συνολικά 12,434 ελέγχους και προέκυψαν 183 καταγγελίες πολιτών. Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 12,173 έλεγχοι και προέκυψαν 51 καταγγελίες πολιτών, στην Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3,614 έλεγχοι και προέκυψαν 75 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1,232 έλεγχοι και προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 21 πολίτες από συνολικά 1,573 ελέγχους, στην ελεύθερη Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 12 πολίτες από 1,512 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν και στην περιοχή της Μόρφου καταγγέλθηκαν 3 πολίτες από το σύνολο των 1,211 ελέγχων που πραγματοποίησε η Αστυνομία.

Εξάλλου, καταγγέλθηκαν άλλοι 8 πολίτες, από τους 1,114 ελέγχους που πραγματοποίησε το Τμήμα Τροχαίας, σε παγκύπρια βάση, ενώ από τους 60 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική, δεν προέκυψαν καταγγελίες. Καταγγελίες δεν προέκυψαν ούτε από τους 5 ελέγχους, που πραγματοποίησε η ΜΜΑΔ.

Δειτε Επισης

Η κατάσταση στο μέτωπο με τη Ρωσία έχει επιδεινωθεί, παραδέχεται ο αρχιστράτηγος Ουκρανίας
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Καθηγητής στις ΗΠΑ κατηγόρησε διευθυντή για ρατσισμό με ηχητικό φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στην Ελλάδα-Εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι
Βγήκε στο Ιόνιο το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu-Συμμετείχε σε άσκηση του ΝΑΤΟ
Μακρόν: Να ανοίξουμε τον διάλογο για τα πυρηνικά της Γαλλίας στην ευρωπαϊκή άμυνα κατά της Ρωσίας
Έσπασαν την μπάρα του πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού για να μην πληρώσουν-Τους τσάκωσαν και ανέσυραν μαχαίρι
Επεφύλαξε την απόφασή του το Δικαστήριο για τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΔΕ Λεμεσού
Στο Πεκίνο ο Έλον Μασκ-Ζητά να λειτουργούν και στην Κίνα τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό
Επέστρεψαν στις χώρες τους άλλοι 181 παράτυποι μετανάστες-Ξεπέρασαν τις 3.500 οι επιστροφές φέτος