Τα ιατροδικαστικά ευρήματα από την νεκροτομή στη σορό του άτυχου Αρσένιου

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Αρσένιου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου σε εκδρομικό χώρο στον Κόρνο, διενεργήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 26χρονου επήλθε σε αιμορραγικό σοκ, συνεπεία εσωτερικής αιμορραγίας λόγω ρήξης αορτής, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος. 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Αρσένιο η ώρα 15:00 το απόγευμα, όπου θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Δευτερά. 

 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αρσένιος Κωνσταντίνου, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα έφυγε από την ζωή όταν συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερη μοτοσυκλέτα. Από την σύγκρουση ο Αρσένιος έχασε την ζωή του ενώ ο 27χρονος δεύτερος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο συχνάζουν μοτοσικλετιστές motocross και μετέβησαν στη περιοχή αρκετά άτομα. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Τροχαίας που μετέβησαν στη περιοχή, διαπιστώθηκε πως το πρωί μία μοτοσικλέτα κατέβαινε από αγροτικό δρόμο με προορισμό τον χώρο στάθμευσης του εκδρομικού χώρου και παράλληλα άλλη μοτοσικλέτα πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Φαίνεται όπως εξήγησε ο κ. Χατζηγιασεμή, ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής οι δύο οδηγοί, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αγορεύσεις στις 5 Αυγούστου στη δίκη για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
LIVE: Έκκληση Χαρτσιώτη σε κατοίκους να απομακρυνθούν-Ενήμερος και ο Πρόεδρος για τις εξελίξεις στο πύρινο μέτωπο
Πόρτα Δικαστηρίου σε αίτηση Κινέζου για ανατροπή της απόφασης αποστέρησης διαβατηρίου
Κάηκαν σπίτια και οχήματα, διασώσεις πολιτών από τη μεγάλη πυρκαγιά-Επεκτάθηκε σε Όμοδος και Βάσα
Στα μπουντρούμια του Αττίλα για άλλες οκτώ μέρες οι 5 Ε/κ-Ένταση και καταγγελίες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Χωρίς αντίκτυπο μέχρι στιγμής το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές ευθύνες, έρευνα για ανθρωποκτονία, καμία διαθεσιμότητα
Δύο συλλήψεις για τη βομβιστική επίθεση σε όχημα στη Λάρνακα-Χειροπέδες σε 64χρονο και 50χρονο
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στη Λεμεσό-Εκκενώθηκαν οικίες, έκλεισε ο δρόμος Μαλλιάς-Ομόδους
Ποινή φυλάκισης ένδεκα ετών σε 40χρονο για κατοχή ναρκωτικών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν υποστατικά