Τα ιατροδικαστικά ευρήματα από την νεκροτομή στη σορό του άτυχου Αρσένιου

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Αρσένιου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου σε εκδρομικό χώρο στον Κόρνο, διενεργήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή, Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 26χρονου επήλθε σε αιμορραγικό σοκ, συνεπεία εσωτερικής αιμορραγίας λόγω ρήξης αορτής, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος. 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Αρσένιο η ώρα 15:00 το απόγευμα, όπου θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Δευτερά. 

 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αρσένιος Κωνσταντίνου, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα έφυγε από την ζωή όταν συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερη μοτοσυκλέτα. Από την σύγκρουση ο Αρσένιος έχασε την ζωή του ενώ ο 27χρονος δεύτερος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο συχνάζουν μοτοσικλετιστές motocross και μετέβησαν στη περιοχή αρκετά άτομα. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Τροχαίας που μετέβησαν στη περιοχή, διαπιστώθηκε πως το πρωί μία μοτοσικλέτα κατέβαινε από αγροτικό δρόμο με προορισμό τον χώρο στάθμευσης του εκδρομικού χώρου και παράλληλα άλλη μοτοσικλέτα πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Φαίνεται όπως εξήγησε ο κ. Χατζηγιασεμή, ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής οι δύο οδηγοί, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)