Θρήνος για τον χαμό του Αρσένιου-Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία

Θλίψη για τον χαμό του 26χρονου Αρσένιου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σάββατου σε εκδρομικό χώρο στον Κόρνο. 

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Αρσένιο την Τρίτη 30/03 η ώρα 15:00 το απόγευμα όπου θα τελεστεί η κηδεία του από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Δευτερά. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο 26χρονος ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα έφυγε από την ζωή όταν συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερη μοτοσυκλέτα. Από την σύγκρουση ο Αρσένιος έχασε την ζωή του ενώ ο 27χρονος δεύτερος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο συχνάζουν μοτοσικλετιστές motocross και σήμερα το πρωί μετέβησαν στη περιοχή αρκετά άτομα. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Τροχαίας που μετέβησαν στη περιοχή, διαπιστώθηκε πως το πρωί μία μοτοσικλέτα κατέβαινε από αγροτικό δρόμο με προορισμό τον χώρο στάθμευσης του εκδρομικού χώρου και παράλληλα άλλη μοτοσικλέτα πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Φαίνεται όπως εξήγησε ο κ. Χατζηγιασεμή, ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής οι δύο οδηγοί, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

 

Δειτε Επισης

Νέες απειλές των Χούθι-Θα στοχεύουν όσα πλοία πάνε στο Ισραήλ και είναι στην εμβέλεια των όπλων τους
Πόσα ευρώ θα έπαιρνε σήμερα o Ιούδας αν πρόδιδε τον Ιησού;
Τουλάχιστον 15 νεκροί σε τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις του ISIS κατά στρατιωτικών θέσεων στη Συρία
Προειδοποιεί ο ΟΗΕ-«Μια ισραηλινή εισβολή στη Ράφα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σφαγή αμάχων»
Έπεσε στο 6% η ανεργία τον Μάρτιο στην Κύπρο σύμφωνα με τη Eurostat
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Μπορέλ: Η ΕΕ καταδικάζει παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο από ελεγχόμενους από Ρωσία
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας λόγω βλάβης
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Νέο θρίλερ με πληροφοριοδότη κατά της Boieng-Πέθανε μετά από μυστηριώδη λοίμωξη