Την είχαν θαμμένη σε υπόνομο εδώ και μήνες-Στο κάδρο των υπόπτων άλλοι δύο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις, σε σχέση με το άγριο φονικό, που αποκαλύφθηκε μετά από πληροφορία που οδήγησε τις Αρχές σε πτώμα γυναίκας που ήταν θαμμένο σε χωράφι μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, εντός της νεκρής ζώνης.

Οι ανακριτές της υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, ενώ αξιολογώντας πληροφορίες και στοιχεία βρίσκονται κοντά στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων, εναντίον των οποίων αναμένεται να ζητηθούν εντάλματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θαμμένη δολοφονία, η μεταφορά του πτώματος και ο γρίφος στο χρόνο του φόνου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη, λίγο μετά τον εντοπισμό του πτώματος, φαίνεται να διατηρούσε σχέση με το θύμα, ενώ στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονία διαπράχθηκε αρκετούς μήνες προηγουμένως, με το χρόνο να προσδιορίζεται περίπου τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν θαμμένο σε υπόνομο στην είσοδο της Λευκωσίας και μεταφέρθηκε στο χωράφι.

Ανακρινόμενος, ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Λευκωσία, δεν παραδέχεται τη διάπραξη του φονικού, προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι ωστόσο προκαλούν ερωτήματα.

Μετά από αξιολόγηση στοιχείων η Αστυνομία, έθεσε στο μικροσκόπιο της άλλους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φαίνεται να είχαν εμπλοκή στην υπόθεση και συγκεκριμένα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα φαίνεται να μεταφέρθηκε στο χωράφι τις τελευταίες ημέρες και εικάζεται πως για τη μεταφορά του πτώματος, είχαν εμπλοκή και άλλα πρόσωπα.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν διενεργηθεί έρευνες σε διάφορα σημεία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τεκμήρια. Επίσης, διενεργήθηκαν έρευνες στην οικία του 32χρονου, όπου κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια. 

Υπενθυμίζεται ότι, η σορός εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίησης, ενώ θάφτηκε από τους δράστες. Ωστόσο, γεωργός που είχε βρεθεί στο μέρος για να οργώσει το χωράφι έφερε το πτώμα στην επιφάνεια, χωρίς ωστόσο να το αντιληφθεί.

Μετά από πληροφορία πολίτη, οι ανακριτές βρέθηκαν το πρωί στο μέρος και αποκάλυψαν το φρικτό έγκλημα.

Σε ότι αφορά τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών, αυτά ακόμα παραμένουν άγνωστα, όπως επίσης άγνωστος παραμένει ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα. Την ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον επρόκειτο και για ελλείπον πρόσωπο. 

Δειτε Επισης

Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών