Δευτέρα 19 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αναβολή στην επιβολή ποινής σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

  08/03/2021 18:09
Αναβολή στην επιβολή ποινής σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

Αναβολή στην επιβολή ποινής σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

  08/03/2021 18:09

Την 12η Μαρτίου αναμένεται να προσαχθεί εκ νέου στο Κακουργιοδικείο Πάφου ο 39χρονος για την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, οπότε και η συνήγορος υπεράσπισής του θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του.

Η υπόθεση ήταν ορισμένη σήμερα για αγόρευση για μετριασμό της ποινής από τη συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Άρτεμις Σαββίδου και για επιβολή ποινής από το Δικαστήριο. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ζήτησε αναβολή, ώστε να δει τα γεγονότα που εκτέθηκαν ξανά, για να μην υπάρχει διάσταση των μερών. 

Το Κακουργιοδικείο με πρόεδρο τον Δημήτρη Κίτσιο, και πάρεδρους τις Τούλα Χ¨Πέτρου και Μάρω Παπαδήμα όρισε εκ νέου την υπόθεση για την 12η Μαρτίου του 2021,  στις 11:30 το πρωί, ημερομηνία κατά την οποία η συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου αναμένεται να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής και το Δικαστήριο να επιβάλει την ποινή.  Μέχρι τότε θα είναι έτοιμη και η Νομική Υπηρεσία για να τοποθετηθεί.

Τα γεγονότα παρουσίασε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου για την υπόθεση πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε Ουκρανό υπήκοο με κατηγορούμενο 39χρονο, καθώς και τις προηγούμενες καταδίκες του κατηγορούμενου.

Προς υπόμνηση η κατηγορία μετά την τροποποίηση του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος είναι πλέον οι πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας