Επικίνδυνοι δρόμοι στα ορεινά λόγω παγετού στο οδόστρωμα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας

Λόγω παγετού, αρκετοί δρόμοι στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών παρουσιάζουν προβλήματα ολισθηρότητας και έχουν καταστεί επικίνδυνοι, σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος, Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδος, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί είναι οι δρόμοι: Προδρόμου – Πεδουλά, Pinewood – Πεδουλά , Προδρόμου – Λεμύθου, Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, Μουτουλά – Πεδουλά.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Εξάλλου, σήμερα μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από τον κόμβο Πισσουρίου, μέχρι τον κόμβο παρά την έξοδο της Πέτρας του Ρωμιού, καθώς και στη συμβολή της λεωφόρου Νίκαιας με τον 22ο Δρόμο στα Κάτω Πολεμίδια, θα εκτελούνται, εργασίες συντήρησης/αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών σε κάθε κατεύθυνση θα γίνουν οι ακόλουθες διευθετήσεις: Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου και θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στη λεωφόρο Νίκαιας θα κλείσει η αριστερή λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Στη Λεμεσό μεταξύ των ωρών 08:30 - 14:00 θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων στις αερογέφυρες, του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού μέχρι την έξοδο Μουτταγιάκας και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Από δεσμοφύλακας τρόφιμος των Φυλακών ο 47χρονος για το μπαράζ εμπρησμών-Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
Βγαίνει μπροστά η Ισότητα-«Μετά από 18 χρόνια έλαμψε η αλήθεια, σήμερα απονέμεται ‘δικαιοσύνη’»
Απαντά στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Κατσουνωτός-Βλέπει παραπλάνηση
Σιγή ιχθύος για το Υπόμνημα που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή οι μοναχοί-«Έχουμε νομικά δίκαιο»
Αιμιλιανίδης: Σωστή η απόφαση για ποινικούς ανακριτές από το Υπουργικό, δύσκολο όμως το έργο τους
Κρατήθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ ο 29χρονος γεωργός που κτυπήθηκε από τρακτέρ-Διερευνώνται τα αίτια