Παρασκευή 16 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο Δικαστήριο ο 40χρονος που δημοσίευσε στο διαδίκτυο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

  19/02/2021 08:28
Στο Δικαστήριο ο 40χρονος που δημοσίευσε στο διαδίκτυο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

Στο Δικαστήριο ο 40χρονος που δημοσίευσε στο διαδίκτυο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού

  19/02/2021 08:28

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα άνδρας ηλικίας 40 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, διανομής, διάδοσης ή μετάδοσης παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και προσφοράς ή παροχής πληροφοριών για παιδική πορνογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιού-Χειροπέδες σε 40χρονο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από την Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο βίντεο, με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του υπόπτου ηλικίας 40 ετών και εντοπίστηκε στην επαρχία Λάρνακας.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι από μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ από έρευνες που διενεργήθηκαν εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο και στην οικία του ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία φορητή συσκευή φύλαξης ηλεκτρονικών δεδομένων – USB.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης, ενώ ο 40χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 40χρονος, φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας