Ξάπλωσε και είδε πάνω από το κεφάλι της... ζητιάνα-Η έκκληση της Αστυνομίας

Η  Αστυνομία Πάφου διερευνά υπόθεσης επαιτείας μετά από περιστατικό εισόδου γυναίκας σε κατοικία πλησίον της συνοικίας Αποστόλου Παύλου, περιοχή Τσακαριάν, με σκοπό την επαιτεία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια της κατοικίας είχε ξαπλώσει προκειμένου να αναπαυτεί, όταν είδε πάνω από το κεφάλι της την άγνωστη η οποία στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν πολίτες στην Αστυνομία, η γυναίκα φέρεται να περιφέρεται στις υπεραγορές αλλά και στις κατοικίες της περιοχής της Λεωφόρου Ελλάδος και της είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 85 ευρώ, φαίνεται όμως να μην έχει συμμορφωθεί. 

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να είναι προσεκτικοί από επιτήδειους για τα φαινόμενα επαιτείας. Καλεί επιπρόσθετα τους πολίτες να είναι επιφυλακτικοί σε προσεγγίσεις από άγνωστα πρόσωπα και να μην τηρούν στάση τυφλής εμπιστοσύνης προς τον οποιονδήποτε άγνωστο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις άγνωστα πρόσωπα προσεγγίζουν πολυσύχναστα μέρη, δρόμους, και οικίες ζητώντας οικονομική βοήθεια και προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς.

Οι επιτήδειοι συχνά επιλέγουν να επισκέπτονται κατοικίες όπου διαμένουν ευάλωτα, ηλικιωμένα πρόσωπα, είτε για πλανοδιοπώληση αντικειμένων, είτε ζητώντας οικονομική βοήθεια με παρόμοιες ψευδείς προφάσεις.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου