Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έστειλαν sms στο 6 και… έγινε το έλα να δεις στο Τρόοδος (pics)

  23/01/2021 19:08
Έστειλαν sms στο 6 και… έγινε το έλα να δεις στο Τρόοδος (pics)

Έστειλαν sms στο 6 και… έγινε το έλα να δεις στο Τρόοδος (pics)

  23/01/2021 19:08

Ο καλός ο καιρός και το χιονισμένο τοπίο, οδήγησε αρκετούς πολίτες να εξορμήσουν στο Τρόοδος, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί κοσμοσυρροή.

Αρκετοί πολίτες, απέστειλαν μήνυμα την επιλογή 6 που είναι για άθληση και κατέφυγαν στο Τρόοδος για να απολαύσουν παράλληλα το χιονισμένο τοπίο.

Η μαζική εξόρμηση ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει ουρές οχημάτων και από την άλλη μαζική παρουσία κόσμου σε αρκετά σημεία.

Μάλιστα, φαίνεται πως κάποιοι πλανοδιοπώλεις έστησαν την πραμάτεια τους για να εκμεταλλευτούν την παρουσία του κόσμου, κάτι που απαγορεύεται με βάση τα διατάγματα.

Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε σε 21 καταγγελίες πολιτών, σχετικά με παραβάσεις του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, 34 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και τέσσερις καταγγελίες για παράνομη πλανοδιοπώληση. 

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η παρουσία του κοινού στην περιοχή Τροόδους, επιτρέπεται μόνο για ατομική άσκηση ή άθληση, στα μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών και όχι για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή, είναι αυξημένη για διαχείριση της  κατάστασης και έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου καλείται το κοινό και όσοι σχεδιάζουν να μεταβούν στην περιοχή του Τροόδους, να εφαρμόζουν πιστά και με ακρίβεια τις οδηγίες και τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας