Στη δημοσιότητα η φωτογραφία της λουόμενης που αγνοείται

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 70χρονης λουόμενης

Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αργά το απόγευμα είχαν τερματιστεί οι έρευνες, που άρχισαν από την Κυριακή για εντοπισμό της γυναίκας, υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), αφού μετά από τρεις μέρες δεν είχε εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από την ακτογραμμή και τη θάλασσα των Περβολιών, του Κιτίου, της περιοχής των Φοινικούδων, της Ορόκλινης, του ποταμού Λιοπετρίου και έφτασαν μέχρι το Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τον τερματισμό των ερευνών από το ΚΣΕΔ, την ευθύνη ανέλαβε τώρα η Δύναμη, η οποία θα συνεχίσει το έργο εντοπισμού της γυναίκας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ελλειπόντων προσώπων.

Οι πεζές περιπολίες από πλευράς της Αστυνομίας θα συνεχιστούν, ενώ αναμένεται να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα για εντοπισμό της γυναίκας, από τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό όταν περπατά στο παραλιακό μέτωπο και να ειδοποιήσει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, σε περίπτωση που εντοπίσει οτιδήποτε.  

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία