Παρασκευή 26 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης που αγνοείται από την Κυριακή

  19/01/2021 17:58
Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης που αγνοείται από την Κυριακή

Άκαρπες για τρίτη μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης που αγνοείται από την Κυριακή

  19/01/2021 17:58

Από την περιοχή των Περβολιών της επαρχίας Λάρνακας μέχρι και το Κάβο Γκρέκο συνεχίστηκαν σήμερα οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας, ηλικίας 70 ετών, που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, στη περιοχή των Φοινικούδων στη Λάρνακα, όταν πήγε για κολύμπι.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, οι επιχειρήσεις έρευνας για εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λάρνακας, συνεχίστηκαν σήμερα από τα Περβόλια της επαρχίας Λάρνακας μέχρι και το Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Στη σημερινή επιχείρηση έρευνας συμμετείχαν τρία σκάφη της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, ένα ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, εθελοντική ομάδα δυτών με σκάφος ερεύνησαν όλη την ακτογραμμή από τα Περβόλια μέχρι και το Κάβο Γκρέκο, θερμικές κάμερες και Drones του ΚΣΕΔ.

Σε δελτίο Τύπου του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) αναφέρεται ότι «οι επιχειρήσεις έρευνας για εντοπισμό γυναίκας που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου της Λάρνακας, έχουν διακοπεί με το τελευταίο φως της ημέρας, χωρίς δυστυχώς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε σχετικό με το αγνοούμενο πρόσωπο».

Σημειώνεται ακόμα ότι «οι προσπάθειες για εντοπισμό του αγνοούμενου προσώπου θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη, σε έκταση που οι καιρικές συνθήκες θα το επιτρέπουν».

Χθες Δευτέρα η επιχείρηση επικεντρώθηκε στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα και στην περιοχή των κυματοθραυστών που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 15.40 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιανουαρίου λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία πως γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και στη 1 το μεσημέρι, εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι, χωρίς όμως από τότε να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας