Σάββατο 27 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τρίτη μέρα ερευνών για τη λουόμενη στη Λάρνακα-Κορυφώνεται το θρίλερ

  19/01/2021 06:52
Τρίτη μέρα ερευνών για τη λουόμενη στη Λάρνακα-Κορυφώνεται το θρίλερ

Τρίτη μέρα ερευνών για τη λουόμενη στη Λάρνακα-Κορυφώνεται το θρίλερ

  19/01/2021 06:52

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι εντατικές έρευνες προς εντοπισμό της γυναίκας που είχε πάει για μπάνιο στην παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πολιτικής Άμυνας, οι έρευνες επεκτάθηκαν από το Λιμάνι Λάρνακας μέχρι και την παραλία του ΚΟΤ, στα όρια των Βρεττανικών Βάσεων Δεκελείας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί η 70χρονη. 

Στις προσπάθειες εντοπισμού της γυναίκας κατά την επιχείρηση, συμμετέχουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντική ομάδα δυτών με σκάφος, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και Drones του ΚΣΕΔ.

Την ίδια ώρα θα συνεχιστεί η επιχείρηση έρευνας από πεζά περίπολα στην περιοχή των κυματοθραυστών που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, γύρω στις 15.40 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και στη μία το μεσημέρι, εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι, χωρίς όμως από τότε να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ) ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» και στην περιοχή στάλθηκαν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας, πεζά περίπολα θερμικές κάμερες και drone και άρχισαν έρευνες προς εντοπισμό της γυναίκας.

Το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας  να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων (+357 1441).

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας