Τρίτη μέρα ερευνών για τη λουόμενη στη Λάρνακα-Κορυφώνεται το θρίλερ

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι εντατικές έρευνες προς εντοπισμό της γυναίκας που είχε πάει για μπάνιο στην παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πολιτικής Άμυνας, οι έρευνες επεκτάθηκαν από το Λιμάνι Λάρνακας μέχρι και την παραλία του ΚΟΤ, στα όρια των Βρεττανικών Βάσεων Δεκελείας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί η 70χρονη. 

Στις προσπάθειες εντοπισμού της γυναίκας κατά την επιχείρηση, συμμετέχουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντική ομάδα δυτών με σκάφος, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και Drones του ΚΣΕΔ.

Την ίδια ώρα θα συνεχιστεί η επιχείρηση έρευνας από πεζά περίπολα στην περιοχή των κυματοθραυστών που υπάρχουν στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, γύρω στις 15.40 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι γυναίκα ηλικίας 70 ετών αγνοείτο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με φιλικό πρόσωπο στην περιοχή και στη μία το μεσημέρι, εισήλθε μόνη της στη θάλασσα για κολύμπι, χωρίς όμως από τότε να δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ) ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» και στην περιοχή στάλθηκαν πλωτά και πτητικά μέσα της Λιμενικής & Μονάδας Αεροπορικών επιχειρήσεων της Αστυνομίας, πεζά περίπολα θερμικές κάμερες και drone και άρχισαν έρευνες προς εντοπισμό της γυναίκας.

Το ΚΣΕΔ παρακαλεί το κοινό σε περίπτωση που έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που πιθανόν να βοηθήσει την επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας  να επικοινωνεί στο τηλέφωνο του Κέντρου Επιχειρήσεων (+357 1441).

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών