Παρασκευή 14 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καταζητούνται 19χρονος και 17χρονη για την επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο

  15/01/2021 18:01
Καταζητούνται 19χρονος και 17χρονη για την επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο

Καταζητούνται 19χρονος και 17χρονη για την επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο

  15/01/2021 18:01
Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, πράξεις που σκοπεύουν να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη, κακόβουλη ζημιά, αλόγιστη επικίνδυνη και αμελής οδήγηση, οδήγηση χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και παράλειψη να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικού με στολή, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 19 και 17 ετών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισοδιακή καταδίωξη μέρα μεσημέρι-Σύγκρουση με περιπολικό (pic)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 19χρονου και της 17χρονης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.
Συγκεκριμένα τα δύο πρόσωπα καταδιώχθηκαν όταν παράλειψαν να σταματήσουν σε σήμα μελών της Τροχαίας Πάφου, στην περιοχή Έμπας - Τάλας.

Ο οδηγός του οχήματος  που πρόκειται για 19χρονο δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών με αποτέλεσμα  να καταδιωχθεί ενώ εναντίον του οχήματος έγινε χρήση πυρών. Εντός του οχήματος επέβαιναν  εκτός του οδηγού  και μια 17χρονη οι οποίοι έχουν απασχολήσει κατά επανάληψη την Αστυνομία.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου Έμπας – Τάλας το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες  προσέκρουσε  στο πλαίσιο της καταδίωξης σε  αστυνομικό όχημα  με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δύο επιβαίνοντες στην συνέχεια  τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Οι προσπάθειες εντοπισμού τους συνεχίζονται από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με την  συνδρομή μελών της ομάδας "Ζ".
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας