Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στο Λιοπέτρι

  12/01/2021 13:48
Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στο Λιοπέτρι

Συνελήφθη και τρίτο πρόσωπο για την απόπειρα φόνου στο Λιοπέτρι

  12/01/2021 13:48
Σε τρίτη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου και απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου, 2020 στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες και σε 52χρονο για την απόπειρα φόνου κατά επιχειρηματία στο Λιοπέτρι
 
Πρόκειται για 52χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του.
 
Για την ίδια υπόθεση, χθες οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, συνέλαβαν άλλο ένα πρόσωπο, επίσης ηλικίας 52 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ 35χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 35χρονο για την απόπειρα φόνου εναντίον επιχειρηματία στο Λιοπέτρι
 
Η υπόθεση διαπράχθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2020, όταν γύρω στις 9.10 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη, στην αυλή ακατοίκητης οικίας κατοικίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ιδιοκτησία 50χρονου. Κατά το χρόνο της έκρηξης, ο 50χρονος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με 34χρονο. Οι δύο τους δεν υπέστησαν οποιοδήποτε τραυματισμό.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας