Πέμπτη 8 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε τέσσερις για διαρρήξεις μετά από έφοδο σε οικία

  03/01/2021 07:43
Χειροπέδες σε τέσσερις για διαρρήξεις μετά από έφοδο σε οικία

Χειροπέδες σε τέσσερις για διαρρήξεις μετά από έφοδο σε οικία

  03/01/2021 07:43

Μέλη της Αστυνομίας (ΤΑΕ Πάφου), διεξήγαγαν χθες έρευνα σε οικία στην Πάφο, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, για καταζητούμενα πρόσωπα, τα οποία ενέχονται σε υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την έρευνα, εντός της οικίας εντοπίστηκε και συνελήφθη 19χρονος, ο οποίος καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς επίσης και ακόμη τρία άτομα, ηλικίας 17, 19 και 27 ετών αντίστοιχα. 

Στην κατοχή του 19χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται, ότι είναι μεταμφεταμίνη, καθώς επίσης δύο κινητά και ένας φορτιστής τηλεφώνου, για την προέλευση των οποίων δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. 

Επίσης, στην κατοχή δεύτερου 19χρονου, βρέθηκε χρηματικό πόσο, ενώ σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του, ανευρέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου, δύο κινητά τηλέφωνα, ένας σκληρός δίσκος και ένα ηλεκτρονικό χειριστήριο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Και οι τέσσερις, οδηγήθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι ενέχονται στα πιο πάνω αδικήματα και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας