Νεκρός 37χρονος πατέρας από τη βίαιη σύγκρουση-Μοιράστηκε στα δύο η μοτοσικλέτα (pics)

Ακόμη μία τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα για το 2020 σε 47. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο Καπηλιού-Αγίου Μάμα στη Λεμεσό. Νεκρός είναι ο Ροδίνης Χριστοδούλου, 37 ετών, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9.15 το πρωί του Σαββάτου, στο δρόμο Καπηλιού–Αγίου Μάμα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 37χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 86χρονος. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν η σύζυγος του 86χρονου.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η μοτοσικλέτα του άτυχου νεαρού μοιράστηκε στα δύο, ενώ ο 37χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθίκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν και ο 86χρονος και η σύζυγός του, οι οποίοι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, σημείωσε πως ο άτυχος 37χρονος έφερε και κράνος και στολή μοτοσικλετιστή. «Αυτό που διερευνούμε τώρα και γίνονται εξετάσεις είναι τα αίτια του δυστυχήματος, για να δούμε αν υπήρχε ταχύτητα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Αυτά θα τα δούμε κατά την αναπαράσταση του δυστυχήματος και την εξέταση των δύο μηχανοκίνητων».

 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπήρχαν μάρτυρες, σημείωσε πως υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες και λήφθηκαν καταθέσεις, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να εξακριβώσουν αν υπάρχει ποινική δίωξη οποιουδήποτε προσώπου. «Σε τέτοια περίπτωση θα σταλεί ο φάκελος στον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη».
 
Ο κ. Γεωργίου απηύθυνε έκκληση προς όλους τους οδηγούς, αφού οι αριθμοί μαρτυρούν ότι η εικόνα δεν είναι καλή. «Πρέπει να αλλάξουμε, πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Έχουμε φτάσει τους 47 νεκρούς, σε μία περίοδο που είμαστε σε εγκλεισμό. Τα θανατηφόρα δυστυχήματα και συγκρούσεις να σημειώνονται. Βλέπουμε ότι τα δυστυχήματα αυτά είναι αδικαιολόγητα. Δεν γίνεται να οδηγεί κάποιος, σε ένα ευθύ δρόμο και να το ανατρέπει και να σκοτώνεται. Δεν γίνεται κάποιος να οδηγεί μέσα στην πόλη, να αναπτύσσει ταχύτητα, να χτυπά πεζούς και να τους σκοτώνει. Αυτά όλα πρέπει να μας προβληματίσουν ως κοινωνία. Δεν μπορεί η Αστυνομία να βρίσκεται σε κάθε σημείο και σε κάθε χωριό. Ο καθένας μας πρέπει να προβληματιστεί, να αναλάβει τις ευθύνες του και όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο να έχει την προσοχή του στο τιμόνι. Αν αλλάξουμε την κουλτούρα μας, τότε θα βελτιωθούμε. Αν δεν αλλάξουμε οι ίδιοι θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα