Πράξη ανθρωπιάς... Δίπλα στην οικογένεια του 33χρονου που σκοτώθηκε στο μεροκάματο ο Δήμος Αθηένου

Χρήματα, κουπόνια για τρόφιμα, ρούχα και παιγνίδια προσέφεραν Αθηενίτες στην οικογένεια του 33χρονου δημότη της περιοχής, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα σε φοβερό ατύχημα στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φοβερό θανατηφόρο με θύμα 33χρονο πατέρα-Χτυπήθηκε και παγιδεύτηκε σε ημιφορτηγό

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι πολλοί δημότες βοήθησαν ποικιλοτρόπως οικογένεια κατοίκου Αθηένου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα την περασμένη εβδομάδα στη Λεμεσό, καταλείποντας σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά, ενώ προσφέρθηκαν ρούχα, παιγνίδια αλλά και κουπόνια για τρόφιμα».
 
Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς συναντήθηκε με τη σύζυγο του εκλιπόντα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, της εξέφρασε τα συλλυπητήρια των δημοτών, της παρέδωσε επιταγή ύψους 500 ευρώ από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου και ανέφερε πως «ο Δήμος και όλη η Αθηένου θα είναι δίπλα στην ίδια και στα ορφανά της, για να τους συμπαρασταθούν».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ανώνυμος Αθηενίτης προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμων  συνολικού ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας του εκλιπόντα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 33χρονος είχε χτυπηθεί από όχημα τύπου βαν που οδηγούσε 44χρονος και παγιδεύτηκε σε ημιφορτηγό, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, παρά το Πισσούρι, την ώρα που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της εταιρείας που εργαζόταν.
 
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι ο άτυχος 33χρονος βρισκόταν μπροστά από ρυμουλκούμενο φωτεινό σηματοδότη και ο 44χρονο οδηγός του βαν, χτύπησε το ρυμουλκούμενο φωτεινό σηματοδότη και στη συνέχεια το θύμα, όπου τον παγίδευσε βίαια σε ημιφορτηγό, το οποίο ήταν μπροστά από το ρυμουλκούμενο φωτεινό σηματοδότη.
 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
«Έχουμε δει τα κενά και κάναμε διορθώσεις», απαντούν ΥΠΑΜ και ΕΦ για την έκθεση της Ελεγκτικής
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»
Φρικτό έγκλημα στο Σικάγο-Σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της αφαίρεσαν το μωρό
Προειδοποιεί το Ιράν-«Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη»
Καταβολή επιδόματος μονογονεϊκής οικογένειας σε μητέρα ζητά η Λοττίδη-Απέρριπταν αιτήσεις της για 2,5 χρόνια
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Αρνήθηκε της χημειοθεραπείες για να γεννήσει το παιδί της-Έζησε μαζί του μόλις οκτώ μήνες
Επιλύουν το θέμα των πολλαπλών συντάξεων με μια απλή δήλωση αποποίησης τα κόμματα