Δευτέρα 8 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Χωρίς προβλήματα η διέλευση εργαζομένων από και προς την Πάφο

  20/11/2020 15:01
Χωρίς προβλήματα η διέλευση εργαζομένων από και προς την Πάφο

Χωρίς προβλήματα η διέλευση εργαζομένων από και προς την Πάφο

  20/11/2020 15:01
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η διέλευση των εργαζομένων που εξαιρούνται από την απαγόρευση μετακίνησης από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, στα διάφορα μπλόκα που έχουν στηθεί στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Πενταράς ανέφερε πως από την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, στις 05:00 το πρωί άρχισαν και συνεχίζονται οι έλεγχοι για αρνητικό πιστοποιητικό PCR για όσους εργαζόμενους ματακινούνται εκτός Επαρχίας. 

"Μετά και την βοήθεια που είχαμε πρόσφατα από την Εθνική Φρουρά και τις άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας, οι έλεγχοι άρχισαν επί 24ώρου βάσεως, τόσο στους δρόμους που κινείται ο κόσμος στις ώρες που επιτρέπεται η κυκλοφορία, από τις 05:00 μέχρι τις 20:00 το βράδυ, όσο και τις ώρες που απαγορεύεται η κυκλοφορία, καθώς επίσης και στα υποστατικά τα οποία επιτρέπεται να παραμένουν σε λειτουργία".

Επεσήμανε δε, πως οι παραβάσεις που εντοπίζονται είναι ελάχιστες και εκεί όπου διαπιστώνεται ότι χρειάζεται, γίνονται κάποιες υποδείξεις, ενώ σε άλλες παραβάσεις που φαίνεται να είναι πιο σοβαρές, η Αστυνομία προβαίνει και σε καταγγελίες. Ο κ. Πενταράς εκτίμησε ωστόσο πως γενικά ο κόσμος της Πάφου πειθαρχεί με τα διατάγματα. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας