Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό-Στους 27 οι συλληφθέντες

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Λεμεσού, το περασμένο Σάββατο.
 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 47χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές και εναντίον του διερευνάται υπόθεση υποκίνησης προσώπου με σκοπό τη διάπραξη αδικήματος.
 
Εξάλλου, για την διαμαρτυρία στη Λεμεσό συνελήφθησαν χθες δύο πρόσωπα, ηλικίας 40 και 27 χρόνων, ενώ έχουν προκύψει άλλες είκοσι τέσσερις συλλήψεις, με τον αριθμό των ατόμων, στα οποία έχουν περάσει χειροπέδες να ανέρχεται στους 27.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλες δυο συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λεμεσό
 
Συγκεκριμένα, για αντιμετώπιση των επεισοδίων, τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης της Αστυνομίας, με αντιοχλαγωγικές ομάδες που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στην οχλαγωγία να διασκορπιστούν στους γύρω δρόμους. Καταδιώχθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα 23 πρόσωπα να συλληφθούν για αυτόφωρα αδικήματα.
 
Την Κυριακή, με τη σύσταση ειδικής ανακριτικής ομάδας στο ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη άλλου ενός προσώπου, ηλικίας 31 χρόνων, επίσης για διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, υποκίνησης προσώπου με σκοπό τη διάπραξη αδικήματος, παρακοής διατάγματος σχετικά με τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, χρήσης μεγάφωνων χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή, καθώς και για υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και κλοπής.
 
Εννέα από τα 23 πρόσωπα που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, ηλικίας από 16 μέχρι 27 ετών, παραμένουν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, που εκδόθηκαν τo πρωί χθες Κυριακή, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, που διερευνάται εναντίον τους.

Δειτε Επισης

Από ασυνεννοησία τους «ξέφυγε» παράνομος αλλοδαπός στην Αγία Νάπα
Νέα σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για τη Μονή Αββακούμ-Οδηγίες για επίσπευση των ερευνών
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία 58χρονου-Εντοπίστηκαν έξι φυτά κάνναβης (pics)
Διέφυγε τον κίνδυνο ο δεκαπεντάχρονος που έπεσε από ύψος 16 μέτρων-Φέρει κατάγματα στο σώμα
Διαφωνία μεταξύ συγκατοίκων πίσω από τη συμπλοκή στη Λήδρας-Εμπλέκονται τέσσερα πρόσωπα
Συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία με δύο τραυματίες-Φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στο Στρόβολο
Εμπλέκονται σε 14 υποθέσεις με λεία 600,000 ευρώ οι δύο που συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις
Στα ίδια επίπεδα με το 2023 οι αιτήσεις ασύλου το Φεβρουάριο στην Κύπρο-Αύξηση στην ΕΕ
Κρίσιμος τραυματισμός δεκαπεντάχρονου-Έπεσε από ύψος 16 μέτρων, βρισκόταν στην ταράτσα κτιρίου