Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πιάστηκε με κλειδιά, πινακίδες και κλεμμένα οχήματα-Χειροπέδες σε 36χρονο

  13/11/2020 07:52
Πιάστηκε με κλειδιά, πινακίδες και κλεμμένα οχήματα-Χειροπέδες σε 36χρονο

Πιάστηκε με κλειδιά, πινακίδες και κλεμμένα οχήματα-Χειροπέδες σε 36χρονο

  13/11/2020 07:52
Μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα στην οικία 36χρονου στην Πάφο. Κατά την έρευνα ανευρέθηκε αριθμός κλειδιών οχημάτων, για το οποία ο 36χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο 41χρονου, ο οποίος κατά τον χρόνο της έρευνας βρισκόταν εντός της οικίας του 36χρονου, ανευρέθηκαν διάφορα εργαλεία και αριθμός βιβλίων, για τα οποία επίσης ο 41χρονος δεν ήταν σε θέση δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκε μια δεντροκοπτική μηχανή και μια μπαταρία αυτοκινήτου, για τα οποία δεν έδωσε εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο, άνηκε σε άλλο όχημα ίδιας μάρκας, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 20/10/2020. Επίσης, διαπιστώθηκε, ότι οι πινακίδες εγγραφής του αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.
 
Σε έλεγχο που έγινε σε δεύτερο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 36χρονος, ανευρέθηκαν δύο ζεύγη πινακίδων εγγραφής  οχημάτων, ενώ διαπιστώθηκε, ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε, άνηκε σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και τύπου, το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο από τις 10/11/2020. 
 
Το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας