Παρασκευή 28 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί τέσσερις που απήγαγαν, χτύπησαν και απαίτησαν χρήματα από 27χρονο

  19/10/2020 15:09
Στο κελί τέσσερις που απήγαγαν, χτύπησαν και απαίτησαν χρήματα από 27χρονο

Στο κελί τέσσερις που απήγαγαν, χτύπησαν και απαίτησαν χρήματα από 27χρονο

  19/10/2020 15:09
Ποινές φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 42, 22, 24 και 19 χρόνων, σχετικά με την απαγωγή 27χρονου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, στην Λάρνακα.
 
Το Δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης διάρκειας δύο χρόνων στους 42χρονο και 22χρονο, για το αδίκημα της απαγωγής και ποινές φυλάκισης διάρκειας 15 μηνών στους 24χρονο και 19χρονο, για το αδίκημα της άδικης απόκρυψης ή περιορισμού αρπαγέντος ή απαχθέντος προσώπου.
 
Οι τέσσερις καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας στις 21 Αυγούστου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που υπέβαλε την προηγούμενη μέρα, στο ΤΑΕ Λάρνακας, 27χρονος, για απαγωγή του.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του 27χρονου, στις 19 Αυγούστου, γύρω στις 9.30 το βράδυ, ενώ αυτός βρισκόταν σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, τέσσερα πρόσωπα τον οδήγησαν με τη χρήση βίας, σε ανοιχτό χώρο, επίσης στην επαρχία Λάρνακας, όπου τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και απαίτησαν χρηματικό ποσό με απειλές.
 
Με τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών της απαγωγής και την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση, ενώ έκτοτε οι τέσσερις δράστες, με
 
οδηγίες του Δικαστηρίου, παρέμεναν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές για την εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λάρνακας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας