Κυριακή 11 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στην Εντατική του Μακάρειου το τετράχρονο παιδάκι που έπεσε στο κενό στη Λεμεσό

  03/10/2020 09:08
Στην Εντατική του Μακάρειου το τετράχρονο παιδάκι που έπεσε στο κενό στη Λεμεσό

Στην Εντατική του Μακάρειου το τετράχρονο παιδάκι που έπεσε στο κενό στη Λεμεσό

  03/10/2020 09:08
Σε σοβαρή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείου Νοσηλεύεται το τετράχρονο παιδάκι που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό και κατέληξε στο κενό.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλίας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού χαρακτηρίζεται ως σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσηλευτηρίου. Ο κ. Ηλία σημείωσε πως το παιδί παρουσιάζει βελτίωση και για το λόγο αυτό το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί στο Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου.
 
Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής του Μακάρειου σημείωσε πως το παιδί φάνηκε τυχερό, που το δέντρο ανέκοψε την πτώση του, στο κενό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποχώρησε σίτα κουνουπιέρας και έπεσε στο κενό το τετράχρονο-Σε σοβαρή κατάσταση
 
Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται στον Εναέριο. Ωστόσο, η πορεία του ανακόπηκε ευτυχώς από δέντρο.
 
Αμέσως το τετράχρονο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Το τετράχρονο παιδάκι τοποθετήθηκε στον αξονικό τομογράφο και όπως διαπιστώθηκε δεν έφερε κατάγματα αλλά εξόγκωμα (κήλη) στο κοιλιακό τοίχωμα.
 
Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, το παιδάκι βρισκόταν σε καναπέ, πάνω από τον οποίο βρίσκεται το παράθυρο. Το παράθυρο ήταν ανοιχτό, ωστόσο σε αυτό ήταν τοποθετημένη σίτα για τα κουνούπια, πάνω στην οποία ακούμπησε το τετράχρονο παιδάκι, με αποτέλεσμα αυτή να υποχωρήσει και το παιδάκι να καταλήξει στο κενό. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας