Παραδέχθηκε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τη σύντροφό του-Οικογενειακές διαφορές

Την διάπραξη της απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του, που διαπράχθηκε το μεσημέρι στην Πάφο, παραδέχθηκε ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γυναίκα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη-Προηγήθηκε πάλη με τον σύντροφο της
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, «σήμερα γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Οθέλλου στην Κάτω Πάφο, 27χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 36χρονη αλλοδαπή συμβία του».

Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο μέρος και απέκλεισε την σκηνή, ενώ η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Πάφου και ακολούθως εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Μετά την χειρουργική επέμβαση, η 36χρονη μεταφερθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας της, να είναι πολύ σοβαρή.

Την ίδια ώρα, ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος παρέμεινε στο μέρος, οδηγήθηκε επίσης στο νοσοκομείο, αφού και αυτός φέρει ελαφρότερα τραύματα, τα οποία προκλήθηκαν από το μαχαίρι που κρατούσε. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας και ο Ιατροδικαστής ενημερώθηκαν για να προβούν στις δικές τους εξετάσεις.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 27χρονος, η αιτία φαίνεται να είναι οικογενειακές διαφορές.

Εναντίον του 27χρονου, το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, κατέληξε ο κ. Ιωάννου. Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
Στο μεταξύ στην θέση ότι το κράτος οφείλει να πάρει μέτρα με αφορμή τη σημερινή απόπειρα φόνου που διερευνά η Αστυνομία Πάφου με θύμα την 36χρονη, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. 

 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών