Πέμπτη 28 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καρτέρι σε 34χρονο την ώρα που παραλάμβανε πακέτο με επτά κιλά κάνναβης

  14/07/2020 07:33
Καρτέρι σε 34χρονο την ώρα που παραλάμβανε πακέτο με επτά κιλά κάνναβης

Καρτέρι σε 34χρονο την ώρα που παραλάμβανε πακέτο με επτά κιλά κάνναβης

  14/07/2020 07:33
Στη σύλληψη 34χρονου, προχώρησαν χθες, μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό ποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού βάρους επτά κιλών και 260 γραμμαρίων.
 
Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες αφίχθηκε μέσω ταχυδρομείου, από χώρα του εξωτερικού, χαρτοκιβώτιο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το χαρτοκιβώτιο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε φυτική ύλη κάνναβη, συνολικού βάρους επτά κιλών και 260 γραμμαρίων.
 
Χθες, στα πλαίσια ελεγχόμενης παράδοσης, στο υποστατικό της εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών όπου είχε αφιχθεί το χαρτοκιβώτιο με την κάνναβη, το χαρτοκιβώτιο παραλήφθηκε από τον 34χρονο, ο οποίος πλαστογράφησε την υπογραφή και το όνομα του παραλήπτη και συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Από έρευνα που έγινε τόσο στον 34χρονο, όσο και στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.
 
Εναντίον του 34χρονου διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Ο 34χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε το διάταγμα της εξαήμερης κράτησής του. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας