Δευτέρα 17 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής ο άτυχος Παναγιώτης που ξεψύχησε στο μεροκάματο

  13/07/2020 17:17
Οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής ο άτυχος Παναγιώτης που ξεψύχησε στο μεροκάματο

Οικογενειάρχης και βιοπαλαιστής ο άτυχος Παναγιώτης που ξεψύχησε στο μεροκάματο

  13/07/2020 17:17
Τα αίτια της τραγωδίας που γράφτηκε λίγο πριν το μεσημέρι στην Μακεδονίτισσα, ψάχνει η Αστυνομία, ενώ ο χαμός του 51χρονου Παναγιώτη Χριστοφή από τη Λακατάμια, πατέρα τριών παιδιών, σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια, του φίλους και τους συνεργάτες του.  
 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις εξετάσεις φαίνεται πως ο άτυχος 51χρονος οδηγός είχε σταθμεύσει το λεωφορείο του και εξήλθε από αυτό. Ωστόσο, φαίνεται να μην είχε γίνει η ρύθμιση του χειρόφρενου, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να αρχίσει να κινείται και να παρασύρει τον 51χρονο, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε προσπάθησε να το ακινητοποιήσει.
Ο άτυχος 51χρονος καταπλακώθηκε και εγκλωβίστηκε κάτω από το λεωφορείο και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Πριν παρασύρει τον άτυχο Παναγιώτη Χριστοφή, το λεωοφορείο προσέκρουσε σε παρακείμενη πινακίδα τροχαίας, την οποία και απέκοψε.
 
Στο σημείο για εξετάσεις έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας.
Σε δηλώσεις το ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου, ανέφερε πως διερευνάται ο λόγος που το χειρόφρενο ήταν κατεβασμένο, ενώ θα εξεταστούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Όπως είπε, «ο άτυχος οδηγός καταπλακώθηκε από το λεωφορείο, στην προσπάθεια του να ανακόψει την πορεία του λεωφορείου, ενώ σε αυτό δεν υπήρχαν επιβάτες».  
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας